(Poistunut julkaisusta)

Solution Developer / Ratkaisukehittäjä
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018

Me Elisalla tiedämme, että yritysasiakkaidemme tarpeet muuttuvat jatkuvasti ja haluamme muuttua niiden mukana. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan tutustumaan johtavan suomalaisen tietoliikenne, ICT- ja online-palveluiden tarjoajan B2B-myynnin liiketoimintaan!. Elisan B2B myynti on tutkitusti yksi Suomen parhaista B2B myyntivoimista ja haluamme edelleen kehittää toimintaamme maailmanluokkaiseksi

Oletko etsimässä työtä myynnin tai myynnin tuen parista? Oletko vaikkapa vastavalmistunut ja haet nyt töitä myyntiin liittyen? Hienoa, sillä tarvitsemme juuri sinua paikkaamaan rivejämme!

Haemme nyt Solution Developeria / Ratkaisukehittäjää Elisan Yritysasiakas – yksikköön määräaikaiseksi vuorotteluvapaan sijaiseksi 1.10.2018 alkaen joko Helsinkiin tai Tampereelle. Vuorotteluvapaan sijaisuus kestää 6 kuukautta.

Tehtävänäsi on osallistua myynnin tuen kehitystyöhön, jossa päset omien vahvuuksiesi ja osaamisesi mukaan osallistumaan erilaisiin myynnin tuen kehityshankkeisiin ja niiden jalkauttamiseen.

Odotamme sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa, sekä kokemusta erilaisten IT-järjestelmien käytöstä, sekä sujuvaa MS Office- ohjelmistojen osaamista. Emme odota että tuntisit Elisan yritysasiakkaille tarjottavan tuoteportfolion, mutta toki ilahdumme mikäli sinulla on aiempaa tuntemusta ICT-alan tuotteista yritysasiakkaille. Työtehtävässä edellytämme luonnollisesti kiinnostusta yritysasiakasliiketoimintaan ja -toimintamalleihin ja niiden jatkuvaan kehittämiseen.

Odotamme sinulta hyvien yhteistyökykyjen lisäksi itsenäistä työskentely- ja opiskeluotetta, oma-aloitteisuutta sekä ennakkoluulotonta otetta uusiin asioihin tarttumisessa. Lisäplussaa saat erityisesti kokemuksesta yritysasiakaspalvelutehtävistä.

Tarjoamme sinulle modernin työympäristön, mukavat ja asiantuntevat työkaverit, loistavan esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut. Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Kurkkaa myös10 hyvää syytä tulla Elisalle töihin.

Tehtävä on määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus, joten tehtävään valittavan henkilön on oltava TE-toimistossa työttömänä työnhakijana ja täyttää muut vuorotteluvapaan sijaisuuden ehdot:

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on

  • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana
    tai
  • alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut
    tai
  • vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.Tehtävään valittavalle henkilölle tullaan lisäksi tekemään suppea turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki (726/2014)).

Lisätietoja voi kysyä Kimmo Lehtiseltä (p. 0505555878 tai kimmo.lehtinen@elisa.fi). Laita hakemuksesi heti, sillä täytämme tämän paikan heti sopivalla, vuorotteluvapaan ehdot täyttävällä hakijalla.