(Poistunut julkaisusta)

Solution Designer
Abloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Haussa

SOLUTION DESIGNER

Haemme kahta henkilöä palvelutuotannon tiimiimme suunnittelemaan oviympäristöjä kotimaisissa ja kansainvälisissä projekteissa. Tehtävissä olennaista on tiivis yhteistyö palveluiden kehittämistiimin, myynnin tuotehallinnan sekä asiakkaiden kanssa. Työtä tehdään yhdessä, jatkuvasti oppien.

Oviympäristösuunnitelmia tehdään yhdessä asiakkaiden kanssa. Kehittäminen yhdessä tiimin ja sisäisten sidosryhmien kanssa on osa työn arkea. Halutessasi sinulla on mahdollisuus sisällyttää työnkuvaasi myös suunnitteluohjelman kouluttamista. Tehtävä muotoutuu valitun henkilön kiinnostuksen ja osaamisen mukaan, ja tarjolla on runsaasti mahdollisuuksia kehittyä ammattilaisena vastuuta kasvattaen.

Toimintamme tiivistyy kolmeen avainlupaukseen: Can do, Expert ja Personal. Suhtaudumme haasteisiin ratkaisukeskeisesti, luomme luottamusta osaamisellamme ja teemme sen kukin omalla persoonallamme, asiakkaamme tuntien.  Näitä lupauksia toteuttamaan tarvitsemme palvelutuotannon tiimiin positiivisella asenteella varustettuja osaajia.

Odotamme sinulta

  • valmiutta toimia tiiviisti asiakasrajapinnassa
  • intoa kehittää ja toteuttaa palveluita vastaamaan asiakkaiden tarpeita
  • kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia ja viedä projekteja itsenäisesti eteenpäin
  • osaamista ohjelmistotuotteiden käytöstä (tulet käyttämään suunnittelussa 2D- ja 3D-mallinnettuja oviympäristöjä)
  • kokemus arkkitehtityöskentelystä ja rakennusprojekteista on etu tehtävissä. Toivomme rohkeita hakijoita eri aloilta, joten kokemusvuosiesi määrä ja osaamistaustasi voi olla jo pidempään rakentunut, tai vielä urapolun alkupäässä
  • kansainvälinen toimintaympäristö vaatii suomen ja englannin kielitaitoa arjessa

Me lupaamme sinulle työn tueksi vahvan yhteisömme osaamisen. Yrityksemme jo yli 100 vuoden mittaiselta matkalta löytyy oppeja ja vahvuuksia, joihin voit nojata liittyessäsi joukkoomme. Kanssamme pääset rakentamaan uutta ja mielenkiintoista, sekä kehittämään ja tukemaan olemassa olevaa tuotteistoamme. Sparraamme ja koulutamme sinua menestykseen ja tarjoamme sopivia haasteita, jotta pääset kehittymään. 

Hae tehtävää 6.12.2020 mennessä. Lisätietoja voit kysyä BIM Manager Jaakko Kylmämaalta, puh. 050 467 9940.