(Poistunut julkaisusta)

Solution Designer
Metsä Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2020

Haussa on

VUOROTTELUVAPAAN SIJAINEN

Solution Designer-rooliin Metsä Groupin ICT-organisaatioon 1.9.-15.12.2020.

Mitä pääset tekemään?

Tässä roolissa pääset kehittämään Metsä Forestin liiketoimintaa Groupin tietohallinnon kehitystiimissä ja tehtävät liittyvät pääsääntöisesti Metsä Forestin ICT-järjestelmien kehittämiseen.

Tehtävässä pääset tutustumaan suuren yrityksen ICT-organisaatioon ja toimintamalleihin sekä Metsä Forestin liiketoimintaan.

Mitä me odotamme sinulta?

Vuorotteluvapaan sijaisuuteen palkataan soveltuvaan korkeakoulututkintoon valmistunut työtön työnhakija. Toivomme että sinulla on kokemusta tai olet opiskellut tietotekniikkaa. Metsäalan tuntemus katsotaan eduksi.

Valittavan henkilön täytyy pystyä ottamaan nopeasti hoitaakseen tehtävänkuva ja kantaa vastuu hänelle annetuista tehtävistä. Roolissa tulee pystyä itsenäiseen toimintaan, mutta hyvä viestintä sekä oman esimiehen että liiketoiminta-alueen suuntaan on tärkeää.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Kokemuksen erittäin mielenkiintoisesta roolista, jossa pääsee tekemään yhteistyötä liiketoiminnan ja IT-organisaation kanssa alalla, joka on merkittävä koko Suomen talouden kannalta.

Miten prosessi jatkuu?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi (ja kerro myös palkkatoiveesi). Haku on auki 23.8.2020 saakka. Menestystä hakuun!