(Poistunut julkaisusta)

Solution Consultant
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Oletko IT-ratkaisumyynnin rautainen ammattilainen? Innostutko asiakastilanteista ja olet taitava vaikuttamaan ja argumentoimaan?

Haemme nyt konsultatiivista myyntiä arvostavaa ja siitä nauttivaa henkilöä Solution Consultant-tehtävään Elisan IT -liiketoimintayksikköön, SME-asiakkuustiimiin.

Työssä toimit konsultatiivisessa roolissa asiakkuusvastuullisten myyjien tukena (pääasiallisina alueina Pääkaupunkiseutu ja Tampere). Työpäiväsi koostuu asiakastapaamista liiketoimintajohdon sekä IT-päättäjien kanssa, tavoitteenasi on varmistaa Microsoft 365-lisenssien, Oma IT ja eSali -palvelun myynti SME-asiakkaille.

Olet avainroolissa sinulle nimetyissä myyntihankkeissa, niiden läpiviennissä kokonaisuutena aina asiakkaan tarpeiden kartoittamisesta, sopimuksien neuvottelusta - projektin tuotantoon siirtoon saakka. Tehtävä vaati luovuutta palvelukokonaisuuksien rakentamisessa asiakkaille yhdistämällä intuitiota ja järkeä, ymmärtäen kuitenkin SME-asiakkaan realiteetit. 

Tehtävässä menestymiseen auttaa 

 • Näytöt käytännön osaamisesta IT-ulkoistusten myynnissä, myynnintuessa tai asiakasrajapinnassa
 • Kokemus ratkaisukeskeisestä B2B SME-myynnistä
 • Vankka käytännönkokemus vastaavista työtehtävistä, kaupallinen pelisilmä ja taito hinnoitella kokonaisuuksia 
 • Perusymmärrys IT-sopimuksista ja niiden vaikuttavuudesta palvelun tuottamiseen ja kannattavuuteen 
 • Microsoftin tai vastaavien toimijoiden ekosysteemin tuntemus
 • Into, halu ja taito toimia asiakasrajapinnassa sekä hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisukyky
 • Tehtävään soveltuva ylempi tai alempi korkeakoulututkinto
 • Sujuva suomen ja englanninkielen kirjallinen ja suullinen taito. Ruotsinkielen osaamisen katsomme eduksi

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden päästä viemään asiakkaita uudelle IT-aikakaudelle ja kehittämään heidän liiketoimintaansa. 
 • Avoimen työkulttuurin, jossa pääset muokkaamaan toimenkuvasta itsesi näköisen. Nuorekkaan ja ammattitaitoisen työympäristön. 
 • Modernit työvälineet ja mahdollisuuden suorittaa IT-alan sertifikaatteja töiden ohessa, sekä kilpailukykyisen palkkamallin, joka muodostuu takuupalkasta sekä kannustavasta bonusjärjestelmästä.

Pääasiallinen työpisteesi voi sijoittua Elisan IT-liiketoiminnan juuri remontoituihin viihtyisiin tiloihin Kallioon tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi Tampereelle. Joka tapauksessa meillä Elisalla työskentelet joustavasti siellä missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa. 

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työskennellä ja kehittää osaamistasi mielenkiintoisten SME-asiakkaiden ja uusimpien teknologioiden parissa, osaavan ja kannustavan asiantuntijajoukon ympäröimänä. Meillä Elisalla joustava työkulttuuri, parhaat mahdolliset esimiehet, laajat koulutus- ja etenemismahdollisuudet sekä tinkimättä parhaat työvälineet ovat tärkeimpiä asioita ihmisten viihtymisen kannalta.  Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen. 

Kiinnostuitko? Haethan mahdollisimman pian, sillä aloitamme kiinnostavien ehdokkaiden kontaktoinnin jo hakuaikana! Hakuaikaa on 13.12. saakka. 

Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on kysyttävää, niin otathan yhteyttä Annamaijaan (040-746 5395, annamaija.pelkonen@elisa.fi). Hän kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä.