(Poistunut julkaisusta)

Solution Consultant, Unit4
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Unit4 Business World on pohjoismaiden johtava erityisesti palvelu- ja projektiliiketoiminnan tarpeisiin kehitetty ihmiskeskeinen toiminnanohjausjärjestelmä. Globaalisti Unit4:llä on yli 40 000 asiakasta yli 100:ssa maassa ja yrityksen vuosittainen liikevaihto on yli 500M€. 

Efima toimii Suomessa Unit4:n kumppanina yksityisellä sektorilla ja etsimme nyt Ratkaisukonsulttia tuomaan uutta ohjelmistotuotetta Suomen markkinoille! Unit4 Business World on meillä Suomessa uusi käyttäjälähtöinen toiminnanohjausjärjestelmä, joka vastaa erityisen hyvin palveluliiketoiminnan tarpeisiin. Tukenamme ovat sekä Unit4-tuotteen kansainvälinen että paikallinen organisaatio. 

Etsimme nyt Unit4- ratkaisukonsulttia. Työtehtävä on vakituinen ja sijaitsee joko Helsingissä tai Tampereella. Unit4 konsulttina pääset avainasemaan rakentamaan ja oppimaan uutta. 

Mitä teet 

 • Kehität asiakkaidemme talousprosesseja.
 • Konsultoit järjestelmien käyttöönottoprojekteissa.
 • Toimit asiantuntijana Unit4 -toiminnanohjausratkaisujen toimitusprojekteissa.
 • Vastaat projekteissa järjestelmäratkaisujen suunnittelusta, määrittelystä ja toteutuksesta.
 • Osallistut myynnin tukemiseen ja tuotteidemme, palvelujemme ja toimintamme kehittämiseen.
 • Tuet asiakkaitamme järjestelmän jatkuvissa palveluissa.

Mitä tuot meille 
 

 • Kokemusta – Sinulla on muutaman vuoden kokemus asiantuntijatyöstä esimerkiksi konsulttina sekä osaamista taloushallinnosta ja siihen liittyvistä erilaisista järjestelmistä. Osaat suunnitella ja rakentaa asiakkaalle toimivan taloushallinnon ratkaisun. Olet alasi rautainen ammattilainen ja haluat loistaa osaamisellasi uudessa ympäristössä.
 • Näkemystä – Ymmärrät taloushallinnon järjestelmiä ja olet jo ansainnut kannuksesi niiden toteutuksessa ja kehittämisessä. Taustaltasi voit olla myös esim. kirjanpitäjä tai business controller. Arvostamme kokemusta niin taloushallinnon tehtävistä kuin toimialastamme ja tuottamistamme palveluista.
 • Asennetta – Olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa. Omaksut nopeasti uusia asioita ja haluat oppia lisää. Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja menestymään työssäsi. Sinulle tyytyväinen asiakas on intohimo ja määränpää.

Mitä me tarjoamme sinulle 
 

 • Vakituisen työsuhteen ja hyvät edut – Työsuhteesi on vakituinen, ja toimipisteesi sijaitsee joko toimistollamme Helsingin ydinkeskustassa tai Tampereen Tullintorilla. Olemme valehtelematta kaupunkien parhailla paikoilla, joten pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset.
 • Maailmanluokan tuotteet ja palvelut – Valikoimamme on laadukas kokonaisuus IT-maailman huipputuotteita ja loistavaa asiakaspalvelua ja palvelukonsepteja. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.
 • Parhaat työkaverit – Meiltä löydät joukon mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan.
 • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – Tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.
 • Vastuuta ja vapautta – Pääset itsenäisesti, mutta muun organisaation tuella, ottamaan vastuuta mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Nopeasti muuttuva kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan

Mitä seuraavaksi? 

Haasta itsesi ja lähetä meille hakemuksesi, CV:si tai ajan tasalla oleva LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi viimeistään xx.8.2020. 

Rekrytointiprosessi sisältää 2 haastattelua ja case-tehtävän. Prosessin puolivälissä jatkoon päässeitä hakijoita pyydetään tekemään työpersoonallisuuskysely ja muutama päättelytehtävä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Practice Lead Stiina Lilja. Stiinan tavoitat sähköpostitse osoitteesta stiina.lilja@efima.com tai puhelimitse numerosta 044-2617380.