(Poistunut julkaisusta)

Solution Consultant, Unit4
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019

Asiantuntija hoi, unohda bullshit-bingo ja tule tekemään kanssamme uudenlaista ERPpiä!

Efimalla tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.

Lähde siis kanssamme tuomaan uutta ohjelmistotuotetta Suomen markkinoille! Unit4 Business World on meillä Suomessa uusi käyttäjälähtöinen toiminnanohjausjärjestelmä, joka vastaa erityisen hyvin palveluliiketoiminnan tarpeisiin. Etsimme nyt sovelluskonsulttia mukaan kasvavaan tiimiimme. Tukenamme ovat sekä Unit4-tuotteen kansainvälinen että paikallinen organisaatio. Nyt palkkaamamme osaajat pääsevät avainasemaan rakentamaan ja oppimaan uutta.

Tässä tehtävässä toimit Efimalla Unit4-tuotteen ja -liiketoiminnan avainroolissa ratkaisukonsulttina. Tehtäviisi kuuluvat tuotteen käyttöönottoprojektit sekä järjestelmän jatkuvat palvelut. Oman halusi ja kiinnostuksesi mukaan työhösi voivat kuulua myös erilaiset presales-tehtävät. Työsuhde on vakituinen, ja toimipisteesi on Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa toimistossamme.

Tässä tehtävässä odotamme sinulta, että

  • tunnet ERP-/talousjärjestelmien lainalaisuuksia ja prosesseja.
  • olet kerännyt reppuusi vankan taloushallinnon osaamisen esim. konsulttina, pääkäyttäjänä tai kirjanpitäjänä.
  • ymmärrät järjestelmän käyttöönottoprojektin vaiheet ja olet valmis haastamaan olemassa olevia käytäntöjä.
  • haluat oppia jatkuvasti uutta ja kykenet ottamaan sinulle uusia järjestelmiä haltuun nopeasti.
  • olet tiimipelaaja ja viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.
  • nautit asiakkaiden kanssa työskentelystä.

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

Ensinnäkin meiltä löydät mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan. Nopeasti muuttuva kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan. Kaiken lisäksi tarjoamme työn mahtavalla näköalapaikalla. Tämä näköalapaikka on kattoterassimme aivan Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla. Täällä nautit vaikkapa lukuisista lähialueen ravintoloista hakemasi lounaan tai lasillisen kuohuvaa perjantaisin työpäivän päätteeksi.

Tee itsestä projektitoimitusten edelläkävijä! Lähetä lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi 13.10.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Nöyränen. Pekan tavoitat sähköpostitse osoitteesta pekka.noyranen@efima.com tai puhelimitse numerosta 050 562 3702.

P.S. Voit tutustua Pekan ajatuksiin lukemalla hänen bloginsa.