(Poistunut julkaisusta)

Solution Consultant, Unit4
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Lähde kanssamme tuomaan uutta ohjelmistotuotetta Suomen markkinoille! Unit4 on meillä Suomessa uusi toiminnanohjausjärjestelmä, joka sopii erityisen hyvin palvelualoille. Etsimme nyt avainhenkilöitä starttaamaan uutta liiketoimintaa tällä tuotteella. Tukenamme ovat sekä Unit4-tuotteen kansainvälinen että paikallinen organisaatio. Nyt palkkaamamme osaajat pääsevät avainasemaan rakentamaan ja oppimaan uutta.

Toimit Unit4-tuotteen ja -liiketoiminnan avainroolissa konsulttina. Tehtäviisi kuuluvat tuotteen käyttöönottoprojektit ja jatkuvat palvelut. Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa toimistossamme.

Tässä tehtävässä on tärkeää, että

  • tunnet ERP-/talousjärjestelmien lainalaisuuksia ja prosesseja
  • olet kerännyt reppuusi vankan taloushallinnon esim konsulttina, pääkäyttäjänä tai kirjanpitäjänä
  • ymmärrät käytöönottoprojektin vaiheet ja olet valmis haastamaan olemassa olevia käytäntöjä
  • kykenet ottamaan järjestelmiä nopeasti haltuun ja oppimaan uutta nykyisen osaamisalueesi ulkopuolelta
  • olet tiimipelaaja ja viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi
  • sinulla on konsultatiivinen työskentelytapa ja nautit asiakkaiden kanssa työskentelystä

Meillä ihmiset viihtyvät ja tuottavat asiakkaille loistokokemuksia. Kuuntelemme paitsi asiakasta, myös toisiamme. Työtä tehdään yhdessä tietoa ja osaamista jakaen. Meillä on rohkeutta onnistua ja myös kyseenalaistaa. Meillä työntekijöitä arvostetaan, ja jokainen saa olla juuri sellainen kuin oikeasti on.

Tämä työ on sinua varten, jos etsit uutta näkökulmaa taloushallintoon. Olet nopea oppimaan, haluat kehittää itseäsi ja menestyä työssäsi. Sinulle tyytyväinen asiakas on intohimo ja määränpää. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoa olevat liiketoiminnan, taloushallinnon ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset.

Hakuaika tehtävään päättyy 7.10.2018 mutta haastattelemme jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit ja koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetäthän hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Nöyränen. Pekan tavoitat sähköpostitse osoitteesta pekka.noyranen@efima.com tai puhelimitse perjantaisin klo 9-10.30 numerosta 050 562 3702.