(Poistunut julkaisusta)

Solution Consultant, Teollisuus
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Digitaalisuus on todellisuutta jo perinteisessäkin teollisuudessa. Äly on yleistymässä nopeasti osaksi jokaista konetta ja laitetta. Me Elisalla haluamme olla mukana digitoimassa teollisuutta ja Sinä voit olla yksi avainpelureista tämän mukanaolon kiihdyttämisessä.

Etsimme nyt digitalisaation hoksauttajaa, ratkaisukonsulttia (Solution Consultant) Elisan Teollisuus-liiketoimintaan.

Teollisuuden Digi Solution Consultantina vastaat asiakaskentän tarpeiden tunnistamisesta, asiakkaiden kiinnostuksen herättämisestä, asiakkaille toimitettavien ratkaisuehdotusten laatimisesta yhdessä asiantuntijoiden kanssa, kaupallisista tarjouksista ja asiakkaiden kanssa toimituksista sopimisesta. Tehtävä ei ole perinteistä myyntityötä vaan kyseessä hyvin konsultatiivinen ote myyntiin. Sinun tulee osata kartoittaa asiakkaan toiminnan nykytila ja visioida asiakkaalle tulevaisuuden tavoitetila. Lisäksi oivallutat asiakkaan, jotta hän tunnistaa tarpeen ja hahmottaa miten ratkaisu aidosti tuo hyötyä hänelle. Osaat myös olla myynnillisesti tiukka sopimuksien päättämisessä, jotta asiat eivät jää asiakkaan kanssa pelkäksi puheeksi.

Tunnet valmistavan teollisuuden toimintaympäristön ja ymmärrät toimialan tavan kehittää liiketoimintaa ja tuotantoa. Pystyt kommunikoimaan ja osaat perustella ratkaisut sekä asiakkaan asiantuntijoiden, tietohallinnon johdon ja tuotannon johdon kanssa myyntityötä tehdessä.

Suomen teollisuuden asiakkaat sijoittuvat ympäri Suomen painottuen Etelä-Suomeen. Myyntityö on asiakkaiden tapaamista kasvotusten, joten sinulla tulisi olla matkustusvalmius Suomessa. Muuten työntekopaikka on vapaa. 

Tuntemus ja tietämys Smart Factory ja/tai Industry 4.0 konsepteista katsotaan ehdottomaksi suureksi eduksi.

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön, työkaveriksi mukavat kovan luokan osaajat, hyvän ja välittävän esimiehen, hyvät kehittymis- ja kasvumahdollisuudet. Maksamme tehtävästä kilpailukykyistä palkkaa ja sen päälle vielä kannustavaa tulospalkkiota ja muita herkullisia henkilöstöetuja! Meillä Elisalla työskentelet joustavasti siellä missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa. 

Hae heti! Paikka täytetään heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä Jarnolta (Johtaja, Digitalisation Solutions, jarno.lahteenmaki@elisa.fi tai 0505060818).

Teetämme lain mukaisen turvallisuusselvityksen valitulle henkilölle.