(Poistunut julkaisusta)

Solution Consultant, Integrations
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Innokas integraatio-osaaja, kasvupaikka on sinun!

Etsimme nyt teknistä integraatiokonsulttia mielenkiintoisiin järjestelmäprojekteihimme. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee joko Helsingissä tai Tampereella. Tällä hetkellä tosin teemme töitä pääosin etänä.

Mitä teet

 • Osallistut Efiman toimittamiin järjestelmäprojekteihin määrittely- ja toteutustehtävissä.
 • Toteutat järjestelmäratkaisun prosessit laadukkaasti ja tehokkaasti.
 • Tuotat laadukasta järjestelmäratkaisuihin liittyvää asiantuntijapalvelua asiakkaille jatkokehityksessä ja tuessa​.

Mitä osaat

 • Tulkitset erinäisten järjestelmien rajapintadokumentaatiot.
 • Selität luomasi ratkaisut muille ja dokumentoit ne ytimekkäästi.
 • Luettelet vaikka unissasi REST:n ja SOAP:n ja flat file -tekniikoiden erityispiirteet.
 • Toteutat ad-hocina SQL-kyselyn tietokantaan, jos sellaista tarvitaan.

Mitä me tarjoamme sinulle

 • Vakituisen työsuhteen ja hyvät edut – Työsuhteesi on vakituinen, ja toimipisteesi sijaitsee joko toimistollamme Helsingin ydinkeskustassa tai Tampereen Tullintorilla. Olemme valehtelematta kaupunkien parhailla paikoilla, joten pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset.
 • Maailmanluokan tuotteet ja palvelut – Valikoimamme on laadukas kokonaisuus IT-maailman huipputuotteita ja loistavaa asiakaspalvelua ja palvelukonsepteja. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.
 • Parhaat työkaverit – Meiltä löydät joukon mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan.
 • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – Tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.
 • Kasvupaikan – Pääset itsenäisesti, mutta muun organisaation tuella, ottamaan vastuuta mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Nopeasti muuttuva kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan.

Mitä seuraavaksi?

Nappaa tästä itsellesi ainutlaatuinen kasvupaikka ja lähetä meille hakemuksesi, CV:si tai ajan tasalla oleva LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi viimeistään 30.11.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Owner Timo Rahm. Timon tavoitat parhaiten sähköpostilla timo.rahm@efima.com tai puhelimitse numerosta 040-5491152.