(Poistunut julkaisusta)

Solution Consultant, Elisa IT Ulkoistus
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Solution Consultant, Elisa IT Ulkoistus 

Oletko IT-ratkaisumyynnin rautainen ammattilainen? Innostutko asiakastilanteista ja olet taitava vaikuttamaan ja argumentoimaan? 

Haemme nyt Solution Consultant -henkilöä Elisan IT -liiketoimintayksikköön 

Olet IT-Ulkoistuksen ammattilainen, joka hallitsee mm. loppukäyttäjä- ja infrastruktuuripalvelut ja niiden hinnoittelumallit. Olet avainroolissa sinulle nimetyissä myyntihankkeissa, niiden läpiviennissä kokonaisuutena aina asiakkaan tarpeiden kartoittamisesta, sopimuksien neuvottelusta - projektin tuotantoon siirtoon saakka. Tehtävä vaati luovuutta palvelukokonaisuuksien rakentamisessa asiakkaille yhdistämällä intuitiota ja järkeä, ymmärtäen kuitenkin realiteetit asiakkaan ja omassa organisaatiossa. Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden rakentaa omalla panoksellasi sekä tiiviillä yhteistyöllä sidosryhmien kanssa voittavia tarjouksia. Pääset myös kehittämään palveluitamme yhä paremmiksi ja osallistumaan moneen muuhunkin kehitystyöhön oman mielenkiintosi mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää 

 • Näyttöjä käytännön osaamisesta IT-ulkoistusten myynnissä tai myynnintuessa 
 • Vankkaa (+5 vuotta) käytännön kokemusta vastaavista työtehtävistä, kaupallista pelisilmää ja taitoa hinnoitella kokonaisuuksia 
 • Perusymmärrystä IT-sopimuksista ja niiden vaikuttavuudesta palvelun tuottamiseen ja kannattavuuteen 
 • Hyvää tuntemusta IT-ulkoistusmarkkinasta 
 • Tuntemusta pilviteknologioista 
 • Intoa, halua ja taitoa toimia asiakasrajapinnassa sekä hyvää suullista ja kirjallista ilmaisukykyä 
 • Tehtävään soveltuvaa ylempää tai alempaa korkeakoulututkintoa 
 • Sujuvaa suomen ja englanninkielen kirjallista ja suullista taitoa. Ruotsinkielen osaamisen katsomme eduksesi. 

Erityisesti ilahdumme, mikäli edellä mainittujen lisäksi sinä 

 • Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja muiden ihmisten kanssa hyvin toimeen tuleva persoona – toisin sanoen hyvä tyyppi! 
 • Olet perillä alan kilpailutilanteesta, seuraat ja perehdyt aktiivisesti vastuualueesi, alan ja markkinan viimeisimpiin trendeihin ja nautit osaamisesi levittämisestä ympäristöösi 
 • Toimit luontevasti myös virtuaalitiimissä sekä yhteistyössä myynnin, tarjoustiimin ja liiketoiminnan kanssa 

Työpisteesi sijoittuu Elisan päätoimistoon Pasilaan, mutta meillä Elisalla työskentelet joustavasti siellä missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa. 

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työskennellä ja kehittää osaamistasi mielenkiintoisten asiakkaiden ja uusimpien teknologioiden parissa, osaavan ja kannustavan asiantuntijajoukon ympäröimänä. Meillä Elisalla joustava työkulttuuri, parhaat mahdolliset esimiehet, laajat koulutus- ja etenemismahdollisuudet sekä tinkimättä parhaat työvälineet ovat tärkeimpiä asioita ihmisten viihtymisen kannalta. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen. 

Kiinnostuitko? Haethan mahdollisimman pian, sillä aloitamme kiinnostavien ehdokkaiden kontaktoinnin jo hakuaikana! Hakuaikaa on 15.9. saakka. 

Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on kysyttävää, niin otathan yhteyttä Kariin (0505060155,  kari.eronen@elisa.fi). Hän kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä.