Solution Consultant D365, Project Operations
Efima Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Projektien partaveitsi, kasvupaikka on sinun!

Etsimme nyt Dynamics 365 FO -projektiosaajaa mielenkiintoisiin tehtäviin järjestelmäratkaisuidemme toimituksiin. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee joko Helsingissä tai Tampereella.

Mitä teet

 • Kehität asiakkaidemme projektihallinnan prosesseja D365:n avulla.
 • Konsultoit asiakkaitamme D365 käyttöönottoprojekteissa.
 • Toimit asiantuntijana tarjoamiemme pilvipohjaisten D365 ERP -toiminnanohjausratkaisujen toimitusprojekteissa.
 • Vastaat projekteissa järjestelmäratkaisujen suunnittelusta, määrittelystä ja toteutuksesta.
 • Osallistut myynnin tukemiseen ja tuotteidemme, palvelujemme ja toiminnan kehittämiseen.

Mitä tuot meille

 • Kokemusta – Sinulla on muutaman vuoden kokemus asiantuntijatyöstä esimerkiksi konsulttina ja olet toiminut projektihallintajärjestelmien parissa joko konsulttia tai käyttäjänä / pääkäyttäjänä. Olet alasi rautainen ammattilainen ja haluat loistaa osaamisellasi uudessa ympäristössä.
 • Näkemystä – Ymmärrät projektiliiketoimintaa ja hallitset projektihallinnan, -laskennat -raportoinnin ja tietojärjestelmäprojektit. Sinulla on kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien käyttöönotoista ja integraatioiden rakentamisesta eri ohjelmistojen välille.
 • Asennetta – Olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa. Omaksut nopeasti uusia asioita ja haluat oppia lisää. Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja menestymään työssäsi. Sinulle tyytyväinen asiakas on intohimo ja määränpää.

Mitä me tarjoamme sinulle

 • Vakituisen työsuhteen ja hyvät edut – Työsuhteesi on vakituinen, ja toimipisteesi sijaitsee joko toimistollamme Helsingin ydinkeskustassa tai Tampereen Tullintorilla. Olemme valehtelematta kaupunkien parhailla paikoilla, joten pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset.
 • Maailmanluokan tuotteet ja palvelut – Valikoimamme on laadukas kokonaisuus IT-maailman huipputuotteita ja loistavaa asiakaspalvelua ja palvelukonsepteja. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.
 • Parhaat työkaverit – Meiltä löydät joukon mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan.
 • Ainutlaatuisenyrityskulttuurin – Tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä
 • Kasvupaikan – Pääset itsenäisesti, mutta muun organisaation tuella, ottamaan vastuuta mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Nopeasti muuttuva kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan.

Mitä seuraavaksi?

Nappaa tästä itsellesi ainutlaatuinen kasvupaikka ja lähetä meille hakemuksesi, CV:si tai ajan tasalla oleva LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi viimeistään 30.11.2020.

Rekrytointiprosessi sisältää 2 haastattelua ja case-tehtävän. Prosessin puolivälissä jatkoon päässeitä hakijoita pyydetään tekemään työpersoonallisuuskysely ja muutama päättelytehtävä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Practice Lead Henri Hallikainen. Henrin tavoitat parhaiten sähköpostilla henri.hallikainen@efima.com tai puhelimitse numerosta 040-8444557.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot