(Poistunut julkaisusta)

Solution Consultant D365, Commerce
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Commercen konsultti, kasvupaikka on sinun!

Etsimme nyt Commercen hallitsevaa Dynamics 365 -konsulttia. Olemme käynnistäneet D365 Commerce -osaamiskeskuksen, joten tässä tehtävässä pääset luomaan uutta liiketoimintaa koko Efiman organisaation tuella. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee joko Helsingissä tai Tampereella. Tosin tällä hetkellä toimimme pääosin etänä.

Mitä teet

 • Kehität ratkaisuja asiakkaidemme haastavissa monikanavaisen kaupan kehitys- ja järjestelmäprojekteissa.
 • Toimit asiantuntijana tarjoamiemme pilvipohjaisten D365 ERP -toiminnanohjausratkaisujen D365 ja POS myymäläratkaisujen toimitusprojekteissa.
 • Vastaat projekteissa järjestelmäratkaisujen suunnittelusta ja toteutat niitä yhdessä Efiman asiantuntijoiden kanssa.
 • Osallistut myynnin tukemiseen ja tuote- ja ratkaisuportfolion kehittämiseen.

Mitä tuot meille

 • Kokemusta – Sinulla on ymmärrys niin D365-kokonaisratkaisusta kuin myös monikanavaisen kaupan liiketoiminnasta. Olet alasi rautainen ammattilainen ja haluat loistaa osaamisellasi uudessa ympäristössä.
 • Asennetta – Olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa. Omaksut nopeasti uusia asioita ja haluat oppia lisää. Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja menestymään työssäsi. Sinulle tyytyväinen asiakas on intohimo ja määränpää.

Mitä me tarjoamme sinulle

 • Vakituisen työsuhteen ja hyvät edut – Työsuhteesi on vakituinen, ja toimipisteesi sijaitsee joko toimistollamme Helsingin ydinkeskustassa tai Tampereen Tullintorilla. Olemme valehtelematta kaupunkien parhailla paikoilla, joten pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset.
 • Maailmanluokan tuotteet ja palvelut – Monikanavaisen kaupan pilvipohjainen ratkaisualustamme on maailmalla yksi nopeiden kasvavista teknologia tarjoamista. Tarjoten vahvan tuen monikanavaisen kaupan eri ostopolkuihin ja palvelukonsepteihin. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä Nykyaikaisilla ratkaisualustoilla ja toteutustavoilla.
 • Parhaat työkaverit – Meiltä löydät joukon mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan.
 • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – Tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.
 • Kasvupaikan – Pääset itsenäisesti, mutta muun organisaation tuella, ottamaan vastuuta mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Nopeasti muuttuva kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan.

Mitä seuraavaksi?

Nappaa tästä itsellesi ainutlaatuinen kasvupaikka ja lähetä meille hakemuksesi, CV:si tai ajan tasalla oleva LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi viimeistään 30.11.2020.

Rekrytointiprosessi sisältää 2 haastattelua ja case-tehtävän. Prosessin puolivälissä jatkoon päässeitä hakijoita pyydetään tekemään työpersoonallisuuskysely ja muutama päättelytehtävä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Practice Lead Henri Hallikainen. Henrin tavoitat parhaiten sähköpostilla henri.hallikainen@efima.com tai puhelimitse numerosta 040-8444557.