(Poistunut julkaisusta)

Solution Architect
Enfo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Palkkaamme ratkaisuarkkitehdin vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään päätelaitehallinnan kehittämisen, palvelutuotannon ja asiakasprojektien parissa. Tämä on uusi rooli organisaatiossa, joten sinulla on mahdollisuus olla mukana muotoilemassa tulevaisuuden suuntaviivoja ja nähdä oma kädenjälkesi laitehallinnan teknisessä ja prosessikehityksessä.

MISTÄ ON KYSE

Tänä vuonna kasvatamme päätelaitehallinnan teknologiapalettia entisestään ja tulossa on useita mielenkiintoisia hankkeita, joissa hyödynnämme mm. pilvipohjaista laitehallintaa – näin ollen pääset avainrooliin kartoittamaan ja kehittämään uusia palveluratkaisuja ja tuomaan oman mausteesi käyttöönottoprojekteihin. Arkkitehtina seuraat etulinjassa alan uusia tuulia ja teknologiaratkaisuja ja olet asiantuntemuksesi myötä tiimimme ja asiakkaidemme luottokumppani.

Tulet työskentelemään päivittäin mm. Windows 10:n, Intunen ja Microsoft System Center Configuration Managerin kanssa. Pidät langat käsissäsi ja huolehdit, että asiakkaidemme ja tiimimme kaikista vaativimmat päätelaitehallinnan tehtävät hoituvat mutkattomasti. Työviikkosi sujuvat tiimimme asiantuntijoita tukien, asiakkaiden kanssa sparraten, asiantuntemustasi hyödyntäen myyntitiimin tarjousten laatimisessa ja päätelaitehallintatiimin töiden etenemistä seuraten.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Endpoint Management -tiimissä saat työkavereiksi 13 rautaista työasema- ja mobiililaiteosaajaa, joilla on kokemusta laajalti eri teknologioista sekä kokemusta palvelujen ja ratkaisujen kehittämisestä asiakkaillemme. Tiimimme jäsenet työskentelevät sekä Espoossa että Kuopiossa mobiililaitteiden, työasemien (Mac & PC), asennuskeskustoimintojen, sovelluspaketoinnin ja elinkaarenhallinnan parissa.

Työskentelet Espoon toimistomme lisäksi osan ajasta asiakkaidemme tiloissa pääkaupunkiseudulla. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi (sekä tiimin että asiakkaiden kanssa) ja puhut lisäksi konsernikieltämme englantia.

Tyypillinen työviikkosi voisi sujua vaikkapa näin: huolehdit laitehallinnan projektien sujumisesta, dokumentaatiosta ja kehityshankkeiden edistämisestä. Työskentelet osan ajasta asiakkaidemme tiloissa ja vaihdat kuulumisia päättäjien kanssa, samalla huolehtien myös uusien ratkaisujen esittelemisestä asiakkaillemme. Näiden keskustelujen pohjalta autat asiakkaitamme löytämään sopivimpia ratkaisuja teknologiapaletistamme. Teet päivittäin tiivistä yhteistyötä kaikkien laitehallintatiimin asiantuntijoiden kanssa – olet parhaimmillasi haastavienkin ongelmien parissa, sillä vastaat ongelmanratkaisusta kaikilla käyttämillämme teknologioilla.

Asiakkaamme ovat keskisuuria ja suuria suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä usealla eri toimialalla. Tutustu esimerkinomaisesti pariin asiakkaaseemme täällä: L&T ja VR.

Menestyt roolissa parhaiten, mikäli sinulla on:

  • Teknisen ymmärryksen lisäksi konsulttimaista ja asiakaslähtöistä asennetta (sillä myynnin tukitehtävät ovat osa roolia)
  • Windows-käyttöjärjestelmien, Intunen ja Config Managerin syväosaamista ja vahvaa halua kehittyä koko ajan teknologioiden mukana
  • Kokemusta päätelaitehallinnan teknisestä ja prosessien kehittämisestä
  • Haastavan roolin vaatimaa ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä
  • Eduksesi ovat monipuoliset skriptaustaidot – lisäksi ohjelmointiosaaminen on plussaa

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Tiimiläisten mukaan Enfolla parasta ovat kollegat, joiden kanssa voi olla oma itsensä ja työn tekeminen on hauskaa – hyvän yhteishengen säilyttäminen on meille tärkeintä, vaikka välillä tulisikin eteen tiukkoja tilanteita. Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan, mutta jossa sinulla on edelleen myös mahdollisuus kehittyä ja haastaa itseäsi ammatillisesti, sillä kasvuorganisaatiomme tarjoaa uskottavat resurssit onnistumiseen.

Tarjoamme sinulle lisäksi monipuoliset edut, kuten kattavan työterveyshuollon, virike- ja lounasedun, joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöpäiviin, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, ylimääräisiä lomapäiviä, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Haku tähän tehtävään tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta, haethan viimeistään 27.3.2019 mennessä.

HAE PAIKKAA

Tehtävään liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään rekrytoiva esimies, Ari Rantala (Senior Manager, Endpoint Management) numerossa +358 40 5040510 tai sähköpostitse ari.rantala@enfo.fi.

Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää meillä työskentelemisestä, joten ethän epäröi olla yhteydessä!