Solution Architect / Team Leader (IT/MES)
Elomatic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Elomatic kuuluu Euroopan johtaviin suunnittelutoimistoihin ja on merkittävä ohjelmistotalo maailmanlaajuisesti. Yli 1000 suunnittelutyön ammattilaistamme toimivat kone-, prosessi-, energia- ja laivanrakennusteollisuudessa. Ohjelmistokehityksessä keskitymme tehdas- ja laivasuunnitteluun Cadmatic –tuotemerkillä. Elomatic on kansainvälisesti toimiva, suomalaisessa omistuksessa oleva yritys, jolla on asiakkaita yli 80 maassa. 

Toimeksiantojen edelleen lisääntyessä haemme Automation ja Electrification - yksikköömme Turun toimistollemme

Solution Architect / Team Leader IT/MES - ryhmään

kotimaisten sekä ulkomaisten kohteiden ohjelmisto- ja automaatiosuunnittelun esimiestehtäviin, myynti- ja tarjoustyöhön sekä projektinhallinta- ja asiakasrajapintatehtäviin. Toimimme sähkö-, automaatio/IT- ja instrumentointisuunnittelun osalta useilla toimialoilla ja toimistomme kotimaassa sijaitsevat kuudella paikkakunnalla; Espoossa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Porissa.

Elomatic on merkittävä tehdastason automaatiojärjestelmien kokonaistoimittaja. Toimimme laajasti kone- ja tehdastason automaation sekä tuotannonohjausjärjestelmien (MES) systeemisuunnittelu ja konsultointitehtävissä.

Sinulla on vahva tekninen osaaminen ja pitkä työkokemus alalta. Pystyt toimimaan tarvittaessa myös pääsuunnittelijana, sillä projektityöskentelyyn osallistuminen on osa tehtävää. Sinulla on useamman vuoden kokemus esimiestyöskentelystä linjaorganisaation tai projektiorganisaation tehtävissä, hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky johtaa ja motivoida.

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa alan teknistä koulutusta (DI / YAMK) ja erityisesti ohjelmistotekniikan, automaatiotekniikan sekä tietoliikenne- ja/tai tietotekniikan sekä yleisesti IIoT- tekniikoiden ja tuotannonohjausjärjestelmien tuntemusta. Tehtävien menestyksellinen hoito vaatii lisäksi kattavaa työkokemusta alalta, sovelluskehitys- ja suunnitteluohjelmistojen tuntemusta, joustavuutta sekä matkustusvalmiutta koti- ja ulkomailla. Tarvitset tehtävissä myös neuvottelutaitoa ja kommunikointikykyä sekä valmiutta työskennellä erilaisissa toimintaympäristöissä. Suomen sekä englannin kielen taito ovat välttämättömiä, ruotsin ja saksan kielen taito katsotaan eduksi.

Tartu tilaisuuteen kasvavassa, vakavaraisessa ja suomalaisessa perheyhtiössä! Tarjoamme monipuolista työtä kehittyvässä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Elomaticissa saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja kehittyä eteenpäin urallasi.

Lähetä hakemuksesi 9.8.2020 mennessä CV:n kanssa.

Lisätietoja tehtävistä antavat yksikönjohtaja Jari Åberg, p. +358 50 401 5559 jari.aberg@elomatic.com ja ryhmäpäällikkö Markus Havupalo, p.+358 50 541 1710 markus.havupalo@elomatic.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1370474
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne, Suunnittelu, Tekniikka, Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Jari Åberg (jari.aberg (a) elomatic.com)
  • Puhelin: +358 50 401 5559
  • Sijainti: Turku, Varsinais-Suomi