(Poistunut julkaisusta)

Solution Architect / Team Leader (IT/MES)
Elomatic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Toimeksiantojen edelleen lisääntyessä haemme Automation ja Electrification - yksikköömme Turun toimistollemme

Solution Architect / Team Leader IT/MES -ryhmään

kotimaisten sekä ulkomaisten kohteiden ohjelmisto- ja automaatiosuunnittelun esimiestehtäviin, myynti- ja tarjoustyöhön sekä projektinhallinta- ja asiakasrajapintatehtäviin.

Toimimme sähkö-, automaatio/IT- ja instrumentointisuunnittelun osalta useilla toimialoilla ja toimistomme kotimaassa sijaitsevat viidellä paikkakunnalla; Espoossa, Turussa, Tampereella sekä Jyväskylässä ja Oulussa.

Toimimme laajasti koneautomaation, tehdastason prosessiautomaation sekä tuotannonohjausjärjestelmien (MES) systeemisuunnittelun, toteutusten ja konsultoinnin tehtävissä. Elomatic on myös merkittävä tehdastason automaatiojärjestelmien kokonaistoimittaja.

Sinulla on vahva tekninen osaaminen ja pitkä työkokemus alalta. Pystyt toimimaan tarvittaessa myös pääsuunnittelijana, sillä projektityöskentelyyn osallistuminen on osa tehtävää. Sinulla on useamman vuoden kokemus esimiestyöskentelystä linjaorganisaation tai projektiorganisaation tehtävissä, hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky johtaa ja motivoida.

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa alan teknistä koulutusta (DI / YAMK) ja erityisesti ohjelmistotekniikan, automaatiotekniikan sekä tietoliikenne- ja/tai tietotekniikan sekä yleisesti IIoT- tekniikoiden ja tuotannonohjausjärjestelmien tuntemusta. Tehtävien menestyksellinen hoito vaatii lisäksi kattavaa työkokemusta alalta, sovelluskehitys- ja suunnitteluohjelmistojen tuntemusta, joustavuutta sekä matkustusvalmiutta koti- ja ulkomailla. Tarvitset tehtävissä myös neuvottelutaitoa ja kommunikointikykyä sekä valmiutta työskennellä erilaisissa toimintaympäristöissä. Suomen sekä englannin kielen taito ovat välttämättömiä, ruotsin ja saksan kielen taito katsotaan eduksi.

Tartu tilaisuuteen kasvavassa, vakavaraisessa ja suomalaisessa perheyhtiössä! Tarjoamme monipuolista työtä kehittyvässä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Elomaticissa saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja kehittyä eteenpäin urallasi.

Lähetä hakemuksesi 8.11.2019 mennessä CV:n kanssa osoitteessa: www.elomatic.com/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävistä antavat ryhmäpäällikkö Markus Havupalo, p.+358 50 541 1710 markus.havupalo@elomatic.com ja yksikönjohtaja Jari Åberg, p. +358 50 401 5559 jari.aberg@elomatic.com.