(Poistunut julkaisusta)

Solution Analyst
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Mitä jos voisit tehdä töitä kulttuurissa, jossa ideat ja näkemykset on helppo tuoda pöydälle, niitä arvostetaan, ja ne päätyvät potentiaalisesti moderneiksi vakuutuspalveluiksi jalostettuina miljoonien suomalaisten arkeen? Mitä jos sinä olisit avainroolissa suomalaisen fintechin eturintamassa viemässä koko alaa kohti tulevaisuutta? Tähän tarinaan ja OP Software, Insurance & Digital Platforms -toimintoon etsimme nyt Solution Analystiä osaksi Vakuudet-tiimiämme.


SOLUTION ANALYST, Vakuutus

 
Tehtävästä

Vastaat Vakuutuksen alustauudistushankkeessa prosessiautomaation sekä Guidewire Claim Centerin kehitystarpeiden tunnistamisesta ja kuvaamisesta yhdessä asiakasliiketoiminnan ja tiimin muiden asiantuntijoiden kanssa. Vastaat liiketoiminnallisten tarpeiden määrittämisestä ja kuvaamisesta järjestelmäkehitystä varten toiminnallisten epicien, featureiden ja user storyien muodossa sekä testitapausten tekemisestä ja verifioinnista.

Huolehdit sisäisten ja ulkoisten rajapintojen sovittamisesta alueemme tuotteisiin ja liiketoiminprosesseihin kehitystavoitteet huomioiden. Tuotat analyysiä, jonka avulla liiketoiminnan tavoitteet muunnetaan palvelukehityksen ja tehostamisen kautta asiakasarvoksi. Vastaat dokumentaation ajantasaisuudesta ja sen yhteensopivuudesta koko tuotteen tai palvelun määrittelyn osalta.

 

Toivomme sinulta

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää Vahinkovakuutuksen hoitoprosessien ml. henkilövahinkojen prosessit (Lakisääteiset ja vapaaehtoiset vahingot) sekä hoitojärjestelmien toimintaperiaatteiden ymmärtämistä. Omaat käytännön kokemusta järjestelmien ja prosessien uusien toimintojen liiketoiminnallisesta ja teknisestä suunnittelusta ja määrittelystä. Guidewire-osaaminen katsotaan eduksi. Agile-toimintamalli ja siinä käytetyt työkalut ovat sinulle tuttuja (Jira, Confluence).

Toimit sujuvasti yhteistyössä verkostoitumalla sidosryhmien kanssa ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä suomen että englannin kielellä. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on "Can Do" -asennetta etkä pelkää heittäytyä uusiin haasteisiin. Olet innoissasi mahdollisuudesta kehittää asiakaslähtöisiä vakuushallinnan palveluita eri kanavissa. 


Mitä saat meiltä

Me OP:lla siirryimme vuoden alussa Enterprise Agileen maailman ensimmäisenä pankki- ja vakuutusalan suuryrityksenä, ja mullistus on kesken. Uskomme nimittäin, että vain rohkealla uudistumisella yli 100 vuotias yritys varmistaa toiset samanlaiset menestymisen vuodet sekä jatkuvan asiakasarvon tuottamisen tulevaisuuden myllerryksessäkin. Tämän vuoksi voimme taata, että OP on rohkealle tekijälle juuri nyt enemmän kuin mielenkiintoinen työpaikka.

Enterprise Agileen, eli OP Ketterään, siirtyminen tarkoittaa meille aitoa, isoa muutosta, jossa kuljemme kohti itseohjautuvuutta kulttuuriamme jatkuvasti kehittäen. Tämä tarkoittaa, että myös sinä pääset muokkaamaan tehtävääsi sekä näyttämään mitä todella osaat ja luomaan kipinää tiimiisi.


Isossa talossa meillä on myös ison talon edut ja palkat, sekä mahdollisuudet työntekijöistämme huolehtimiseen. Valta ja vastuu ovat innostavia, ja vaativat kaverikseen vapautta. Etätöitä meillä saa tehdä joustavasti missä vain. Myös Helsingin pääkonttorimme on työympäristönä kiehtova. Meillä ei ole kiinteitä istumapaikkoja vaan töitä voi tehdä vaikkapa omissa kahviloissamme tai muissa valoisissa tiloissamme yksin, oman tiimin tai eri sidosryhmien kanssa kokoontuen. Ison talon sisältä löytyy myös erilaisia uramahdollisuuksia ja -haasteita tilanteessa, joissa uusiin tehtäviin siirtyminen tuntuu sinusta ajankohtaiselta.


Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, Minna Kurri (minna.kurri@op.fi) kertoo sinulle mielellään lisää. 

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään sunnuntaihin 8.12.2019 mennessä oheisen linkin kautta liittämällä hakuun CV:si ja kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten ethän jätä hakemista viime tippaan.

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Työpisteesi sijaitsee Vallilan toimipisteessämme Helsingissä. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.


OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista, joista Baltiassa noin 100.