(Poistunut julkaisusta)

Solution Analyst
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Olemme aloittaneet ison talouden muutosohjelman, jossa päivitetään talouden perusjärjestelmiä ja luodaan kyvykkyyksiä vastata pankki- ja vakuutusliiketoiminnan regulaatiovaateisiin. Etsimme nyt talouden muutosohjelman IFRS 17 -hankkeeseen ratkaisulähtöistä Solution Analystia.

 

SOLUTION ANALYST, TALOUDEN HANKKEET

 

Tehtävässä vastaat IFRS 17 -hankkeessa kehitysaihioiden kuvaamisesta, tarkentamisesta sekä toteutuksen testaamisesta. Lisäksi ratkaiset tuotteisiin ja prosesseihin liittyviä haasteita osana kehitysprosessia. Tehtävänäsi on saada kehitystarpeet kuvattua sovitun dokumentaation keinoin ja sovittaa liiketoiminnan prosessit ja tuotteet OP:n tekniseen ympäristöön kokonaistehokkaalla tavalla. Osallistut myös tarpeen mukaan määrittelymenetelmien kehittämiseen. Toimit osana ketterää kehitystiimiä, jonka työn lopputuloksena syntyy talouden prosesseja ja tarpeita sujuvasti ja tehokkaasti palvelevia järjestelmäkokonaisuuksia.

 

Näillä eväillä menestyt

 

Olet työskennellyt IT-järjestelmien kehityshankkeissa monitoimittajaympäristössä ja kerryttänyt kokemusta määrittelytyöstä erityisesti talouden hankkeiden parista. Toimit ja ajattelet ketterästi ja haluat olla mukana rakentamassa yhtä finanssitoimialan suurinta talouden muutosohjelmaa yhdessä kumppaneidemme kanssa. 

 

Solution Analyst -roolissa menestyäksesi ajattelutapasi tulee olla prosessilähtöinen ja analyyttinen. Ymmärrät liiketoiminnan tarpeet ja pystyt kääntämään nämä kehittämisen ominaisuuksiksi. Hahmotat hyvin kokonaisuuden, olet luova, ja osaat priorisoida tärkeimmät tavoitteet käytännön tekemisiksi. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet itseohjautuva. Ratkaisukeskeinen toimintatapasi auttaa sinua eteenpäin kohti tavoitetta ja uusia ratkaisuja.

 

Saat ihmiset innostumaan sekä omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä suomen ja englannin kielellä. Sitoudut tiimin päämäärien ja lopputulosten saavuttamisen ja kehität sekä omaa, että tiimisi toimintaa jatkuvasti paremmaksi

 

Mitä tarjoamme?

 

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan finanssialan suurimman työnantajan muutokseen. Pääset työssäsi vaikuttamaan kehittämisen ratkaisuihin ja erityisen tärkeän ja kriittisen osa-alueen onnistumiseen.

 

Tiimissäsi toteutetaan kehitysaihiot ideasta tuotantoon ja tiimi toteuttaa sille asetetut tavoitteet parhaaksi katsomallaan tavalla. Tiimissäsi työskentelee alansa huippuammattilaisia ja haluamme tartuttaa heidän innostuksensa sinuun. Tiimin kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen.

 

Tule luomaan kanssamme ihmisille parhaat työn tekemisen puitteet ja asiakkaillemme parhaat palvelut.

 

Lisätietoja ja hakuohjeet

 

Hae tehtävään 31.10.2019 mennessä alla olevan linkin kautta jättämällä meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen, ja kerro motivaatiostasi tehtävää kohtaan. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten älä jätä hakemista viime metreille.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Konttinen, jonka tavoitat sähköpostilla osoitteesta tarja.konttinen(at)op.fi

 

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Työpisteesi sijaitsee Vallilan toimipisteessämme Helsingissä. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.