(Poistunut julkaisusta)

Solution Analyst, Talouden kehittäminen
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Olemme aloittaneet ison talouden muutosohjelman, jossa päivitetään talouden perusjärjestelmiä ja luodaan kyvykkyyksiä vastata pankkiliiketoiminnan regulaatiovaateisiin. Etsimme nyt talouden muutosohjelmaan talouden prosesseja tuntevaa ja SAP talouden tuotteet ja konseptoinnin hallitsevaa Solution Analystia.

Solution Analyst, talouden kehittäminen

Tehtävässä vastaat Talouden alueen kehityshankkeissa kehitysaihioiden kuvaamisesta ja tarkentamisesta liittyen talouden SAP uudistukseen. Lisäksi ratkaiset tuotteisiin ja prosesseihin liittyviä haasteita osana kehitysprosessia. Vastaat sisäisten ja ulkoisten rajapintojen sovittamisesta alueemme tuotteisiin ja liiketoiminprosesseihin kehitystarpeet huomioiden. Tehtävänäsi on saada kehitystarpeet kuvattua sovitun dokumentaation keinoin ja sovittaa liiketoiminnan prosessit ja tuotteet OP:n tekniseen ympäristöön kokonaistehokkaalla tavalla. Työskentelet läheisessä yhteistyössä tiimisi ohjelmistokehittäjien ja liiketoimintaroolien kanssa.

Toimit osana ketterää kehitystiimiä, jonka työn lopputuloksena syntyy talouden prosesseja ja tarpeita sujuvasti ja tehokkaasti palvelevia järjestelmäkokonaisuuksia.

Näillä eväillä menestyt

Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus IT-järjestelmien kehityshankkeista monitoimittajaympäristössä erityisesti talouden hankkeiden parista.  Omaat kokemusta talouden ja kirjanpidon operatiivisista järjestelmistä erityisesti SAP-tuoteperheen parista. Toimit ja ajattelet ketterästi ja haluat olla mukana rakentamassa yhtä finanssitoimialan suurinta talouden muutosohjelmaa yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Solution Analyst -roolissa menestyäksesi ajattelutapasi tulee olla prosessilähtöinen ja analyyttinen. Ymmärrät liiketoiminnan tarpeet ja pystyt kääntämään nämä kehittämisen ominaisuuksiksi. Hahmotat hyvin kokonaisuuden, olet luova, ja osaat priorisoida tärkeimmät tavoitteet käytännön tekemisiksi. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet itseohjautuva. Ratkaisukeskeinen toimintatapasi auttaa sinua eteenpäin kohti tavoitetta ja uusia ratkaisuja.

Saat ihmiset innostumaan sekä omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä suomen ja englannin kielellä. Sitoudut tiimin päämäärien ja lopputulosten saavuttamisen ja kehität sekä omaa, että tiimisi toimintaa jatkuvasti paremmaksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan finanssialan suurimman työnantajan muutokseen. Pääset työssäsi vaikuttamaan kehittämisen ratkaisuihin ja erityisen tärkeän ja kriittisen osa-alueen onnistumiseen.

Tiimissäsi toteutetaan kehitysaihiot ideasta tuotantoon ja tiimi toteuttaa sille asetetut tavoitteet parhaaksi katsomallaan tavalla. Tiimissäsi työskentelee alansa huippuammattilaisia ja haluamme tartuttaa heidän innostuksensa sinuun. Tiimin kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen.

Tule luomaan kanssamme ihmisille parhaat työn tekemisen puitteet ja asiakkaillemme parhaat palvelut.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Hae tehtävään 31.10.2019 mennessä alla olevan linkin kautta jättämällä meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen, ja kerro motivaatiostasi tehtävää kohtaan. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten älä jätä hakemista viime metreille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Konttinen jonka tavoitat sähköpostilla osoitteesta tarja.konttinen(at)op.fi

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Työpisteesi sijaitsee Vallilan toimipisteessämme Helsingissä. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.