(Poistunut julkaisusta)

Solution Analyst, Kortit ja kuluttajarahoitus
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

Haluatko olla helpottamassa miljoonien asiakkaidemme pankkipalveluiden sujuvuutta? Haemme nyt OP:n Kehittäminen ja teknologiat -organisaation Kortit ja kuluttajarahoitus-alueelle Solution Analystia.

Solution Analyst, Kuluttajarahoitus

Tehtävästä

Vastaat Korttien tuotealueella Debit- kortteihin liittyvien kehitystarpeiden tunnistamisesta ja kehittämisestä yhdessä tiimin ja muiden sidosryhmien kanssa. Vastaat tiimissä kehitysaihioiden kuvaamisesta ja tarkentamisesta tiimissä sovittujen menetelmien, ohjeiden ja toimintamallien mukaisesti. Arvioit kehitystarpeita kriittisesti ja ehdotat vaihtoehtoisia ratkaisuita tiimillesi.

Työskentelet läheisessä yhteistyössä tiimisi ohjelmistokehittäjien ja liiketoimintaroolien kanssa. Kommunikoit kehitettävät ominaisuudet sellaisessa muodossa, että tiimisi kehittäjä voi lähteä toteuttamaan ratkaisua määrittelysi perusteella.

Huolehdit siitä, että määrittelyt noudattavat liiketoiminnan kehitystarpeita ja vastaavat asiakkaan tarpeeseen. Vastaat ratkaisun kuvauksesta, sekä kuvauksen ajantasaisuudesta ja yhteensopivuudesta.

Toivomme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kokemusta pankkiliiketoiminnan palveluiden ja prosessien kehittämisestä, erityisesti korttien alueelta. Sinulla on vahva konseptointi- ja määrittelytausta sekä kokemus kehittämisen projekteista. 

Ohjelmistokehittämisen menetelmät ovat sinulle tuttuja, ja sinulla on näkemyksellisyyttä ja ymmärrystä uusista digitaalisista tuotteista sekä palveluista. Kykenet fasilitoimaan tarvittavat prosessit suunnittelusta toteutukseen ja tukemaan liiketoimintaa palveluiden kehittämisessä. Tiimi työskentelee tiiviisti yhdessä, joten odotamme, että toimit sujuvasti yhteistyössä tiimin ja sidosryhmien kanssa. Englannin kieltä käytät päivittäin. 

Mitä saat meiltä 

Osana voimakkaasti uudistuvaa OP:ta pääset tekemään työtä, joka on aidosti merkityksellistä miljoonille käyttäjillemme. Pääset toimimaan monien sidosryhmien kanssa ja havainnoimaan OP:n toimintaa useista eri näkökulmista. Vastuualueesi on laaja ja tehtäväkenttä monipuolinen, opit paljon koko ajan.
 
Tekemistämme ohjaavat vahvasti arvomme: yhdessä menestyminen ja ihmisläheisyys. Tiimissäsi työskentelee alansa innostuneita ammattilaisia ja kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen. 
 
Työsuhde-etuihimme kuuluvat henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Lisäksi saat käyttöösi kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen.  Isona talona meillä toki on myös tarjota ison talot edut henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle; mahdollisuuksia täällä nimittäin riittää!

Lisätiedot ja hakuohjeet

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Jätä hakemuksesi tehtävään viimeistään su 15.3.2020. Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, voit olla puhelimitse yhteydessä Competence Lead Heidi Lehtimäkeen, p. 050 310 5526.  Heidin tavoitat ti 10.3. klo 12-13 ja ke 11.3. klo 14-15.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.