(Poistunut julkaisusta)

Solution Analyst, Insurance and Digital Platforms
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmään, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme alan parhaat palvelut, joita kehitämme jatkuvasti. Tätä kehitystyötä tukemaan haemmekin nyt kahta Solution Analystia Laskutus, rahaliikenne ja yhteiset osat sekä Älykäs vahingonhoito tiimeihin

 

SOLUTION ANALYST; OP Software, Insurance and Digital Platforms

 

Tehtävästä  

 

Solution Analystina työskentelet liiketoiminnan ja ohjelmistokehittäjien rajapinnassa. Vastaat oman alueesi kehitystarpeiden tunnistamisesta ja kuvaamisesta yhdessä liiketoiminnan ja tiimisi muiden teknisten asiantuntijoiden kanssa. Liiketoiminnan tarpeiden lisäksi pohdit kriittisesti ja ratkaisuhakuisesti, mikä on regulaation, teknisen toteutuksen ja liiketoimintaprosessien kannalta järkevin toteutustapa kehittämiselle. Keräät ja havainnoit kehitystarpeita käymällä aktiivista keskustelua monien sisäisten sidosryhmien kanssa. Olennainen osa työnkuvaasi on näiden keskusteluiden fasilitoiminen esimerkiksi työpajojen muodossa.  

Haemme osaajia kahteen eri tiimiin; sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään joko älykkään vahingonhoidon tiimissä tai laskutuksen, rahaliikenteen ja yhteisten osien tiimissä.

Älykkään vahingonhoidon tiimimme työskentelee vakuutuksen alustauudistuksen parissa, jossa olemme yhtenäistämässä ja uudistamassa vakuutusjärjestelmämme, siihen liittyviä tukijärjestelmiä sekä vakuutusten ja vahinkojen hoidon Guidewire-alustalle.

Laskutus, rahaliikenne ja yhteiset osat tiimimme kehittää ja sujuvoittaa vakuutusyhtiöidemme taloudenhallinnan järjestelmiä, palveluita ja prosesseja. Osallistumme prosessiemme kehittämisessä myös talouden tukijärjestelmien, vakuutusten sekä vahinkojen hoidon uudistamiseksi Guidewire-alustalle.

Tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä yhdessä tiimisi kanssa kehittämään järjestelmiä, prosesseja ja toimintatapoja sekä vaikuttamaan valittaviin kehittämisen ratkaisuihin. Tiimiisi kuuluu muiden Solution Analystien lisäksi arkkitehtuurin, datan käsittelyn, ohjelmoinnin ja testaamisen sekä liiketoiminnan ammattilaisia. 

Sinulta toivomme ensisijaisesti  

 • aiempaa kokemusta ohjelmistokehityksen parissa työskentelemisestä 
 • kykyä määrittää, tuottaa ja kuvata liiketoiminnan tarpeita kehitettäviksi ominaisuuksiksi ja kokonaisuuksiksi 
 • kykyä hahmottaa monimutkaisia teknisiä kokonaisuuksia ja riippuvuussuhteita 
 • aiempaa kokemusta vakuutusliiketoiminnasta ja talouden tukiprosesseista
 • hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä fasilitoida työpajoja 
 • tunnet ketterän ohjelmistokehittämisen menetelmät ja työkalut (esim. JIRA, Confluence) 
 • soveltuvaa koulutustaustaa, esim. tekninen tai kaupallinen 
 • sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa 

 

Älykkään vahingonhoidon tiimin osalta katsomme vahvaksi eduksi aiemman osaamisen ja kokemuksen Guidewire-alustan parissa työskentelemisestä.

 

Tarjoamme sinulle  

OP:n sisäisissä kyselyissä työntekijämme mainitsevat usein työnsä parhaaksi puoleksi työyhteisön ja huippuosaavat kollegansa, mistä olemme ylpeitä. Meillä olet mukana kehittämässä toimialan parhaita tuotteita ja palveluita. OP Pohjolassa haluamme tarjota asiakkaillemme sopivia tuotteita, jotta he voivat keskittyä elämään. Samaa haluamme myös omille työntekijöillemme, minkä vuoksi rohkaisemme työelämän ja muun elämän väliseen tasapainoon. OP:laisena sinulle on tarjolla myös: 

 

 • vakaa työympäristö, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja 
 • mahdollisuus kehittää osaamistasi OP Software Academyssa työajan puitteissa 
 • rahanarvoiset henkilökuntaedut ja alennukset OP:n omista tuotteista 
 • strukturoitu asiantuntijan urakehitysmalli, joka tukee kasvua urallasi 
 • kattava työterveyshuolto, laaja hoitokuluvakuutus ja myös vapaa-ajan kattava tapaturmavakuutus 
 • liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet  

Hae tehtävään viimeistään sunnuntaina 28.02.2021 lähettämällä meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Olemme sinuun yhteydessä heti käsiteltyämme hakemuksesi, joten sinun ei tarvitse odotella turhia – älä siis suotta odota viimeiseen hakupäivään! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Competence Lead Minna Kurri (minna.kurri[a]op.fi, +358 40 0192 192).

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.