Solution Analyst, Asumisen rahoitus
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmään, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme alan parhaat palvelut, joita kehitämme jatkuvasti. Tätä tukemaan haemmekin nyt Solution Analystia Asumisen rahoituksen osaamisalueelle.

Solution Analyst, Asumisen rahoitus

Tehtävästä

Tässä tehtävässä vastaat Asuntorahoituksen toimihenkilöprosessien- ja järjestelmien kehitystarpeiden tunnistamisesta ja kuvaamisesta yhdessä liiketoiminnan ja tiimin muiden asiantuntijoiden kanssa. Vastaat sisäisten ja ulkoisten rajapintojen sovittamisesta alueemme tuotteisiin ja liiketoiminprosesseihin kehitystavoitteet huomioiden.

Pääset tiukasti mukaan asumisen rahoitukseen liittyvään kehittämiseen. Osana tiimiä olet tekemässä isoa järjestelmä-, prosessi- ja toimintatapauudistusta ja vaikuttamassa valittaviin kehittämisen ratkaisuihin. Ympärilläsi työskentelee alansa huippuammattilaisia ja haluamme tartuttaa heidän innostuksensa sinuun. Tiimin kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen.

Toivomme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kokemusta pankkiliiketoiminnan tuotteiden ja prosessien kehittämisestä. Vakuudellisen henkilöasiakasrahoituksen osaamisesta on etua tehtävässä. Ymmärrät monimutkaisia teknisiä kokonaisuuksia ja riippuvuussuhteita. Tunnet kehittämisen menetelmät ja ohjelmistokehittämisessä käytetyt yleisimmät välineet ja termit. Ymmärrät asiakkaan ongelman ja liiketoiminnan tarpeet ja pystyt kääntämään nämä kehittämisen ominaisuuksiksi.

Työskentelytyylisi on itseohjautuva, järjestelmällinen ja huolellinen. Toimit sujuvasti yhteistyössä sidosryhmien kanssa, pystyt fasilitoimaan workshoppeja ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin englanniksi. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on can-do asennetta etkä pelkää heittäytyä uusiin haasteisiin. Omaksut nopeasti uusia toimintatapoja ja pystyt tarvittaessa muuttamaan suuntaa. Sitoudut tiimin päämäärien ja lopputulosten saavuttamisen ja kehität sekä omaa, että tiimisi toimintaa jatkuvasti paremmaksi. 

Koska olemme luomassa uusia toimintatapoja eikä valmiita vastauksia aina ole, tulee sinun sietää myös epävarmuutta. Olet innokas hakemaan tietoa ja kykenet pitkäjänteiseen työskentelyyn. Muuten oletkin sitten mukava ja rento tyyppi, jolta ei särmääkään puutu. Opintotaustasi on esim. tradenomi, KTM tai DI.

Mitä tarjoamme sinulle

Kannustamme työntekijöitämme uuden oppimiseen, kehittymiseen ja tiedon jakamiseen. Päivittäisen operatiivisen työn lisäksi sinulla on mahdollisuus käyttää aikaa työtapojen kehittämiseen ja oman osaamisen kehittämiseen. Muutosmyönteisyys innostavan työilmapiirin ohessa ovat asioita, joita työntekijämme nostavat toistuvasti esiin viihtyvyytensä syinä. Tiimeissä luotetaan toisiin ja halutaan onnistua yhdessä. Ympärilläsi on useita ammattilaisia, jotka ovat aina valmiita jakamaan asiantuntemustaan.
 
Työpisteesi sijaitsee Vallilan korttelissamme, mutta tällä hetkellä työskentelemme voittopuolisesti etänä. Etätyöpolitiikkamme on tähänkin asti ollut vapaata; luotamme asiantuntijoidemme tietävän miten ja missä työt syntyvät parhaiten. Arvostamme, että sinulla on myös elämä OP:n ulkopuolella, ja rohkaisemme työn ja vapaa-ajan tasapainoon.
 
Vaikka olemmekin siirtyneet perinteisestä finanssialan toimijasta entistä enemmän kohti Tech- taloa olemme kuitenkin edelleen pankki. Etuihimme kuuluvatkin henkilökuntaehtoiset alennukset pankki-, vakuutus- ja lainapalveluistamme. Ja monien muiden etujen lisäksi meillä on tarjota ison talot edut henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle; mahdollisuuksia meillä nimittäin riittää!

Voit lukea meistä lisää täältä ja laittaa kuunteluun OP Tech Podcastimme

Lisätiedot ja hakuohjeet 
 
Hae tehtävään viimeistään ma 28.9.2020 lähettämällä meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Competence Lead Heidi Lehtimäki, p. 050 310 5526. Heidi on tavoitettavissa puhelimitse pe 11.9. klo 10-11, ke 16.9. klo 13-14 ja ti 22.9. klo 10-11.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 
 
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot