(Poistunut julkaisusta)

Software Tester (Bangkok)
Codemate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Etsimme ohjelmistotestaajaa meidän Bangkokin toimistolle. Bangkokin toimistolla työskentelee joukko osaavia kehittäjiä, suunnittelijoita sekä testaajia, ja valtaosa työntekijöistä on suomalaisia. Arjessa autamme asiakkaitamme rakentamaan palveluita ja tuotteita, jotka vievät asiakkaan liiketoimintaa eteenpäin. Teemme päivittäin yhteistyötä Helsingin, Oulun ja Singaporen toimistoilla työskentelevien Codematelaisten kanssa.

Ohjelmistotestaaja @Codemate

Rekrytoinneilla etsimme ennen kaikkea työkavereita. Innovaattoreita, jotka jakavat meidän halun luoda ratkaisuja, jotka parantavat suorituskykyä, sujuvuutta ja laatua päivittäisessä elämässä. Meidän ohjelmistotestaajat työskentelevät osana ketteriä kehitystiimejä ja vastaavat yhdessä tiimien kanssa, että tuotamme asiakkaille heidän ennakko-odotukset ylittävää arvoa.

Tässä tehtävässä odotamme, että

  • sinulla on aikaisempaa kokemusta web-järjestelmien, mobiilisovellusten ja rajapintojen testauksesta sekä testisuunnittelusta

  • haluat jatkuvasti oppia uutta ja kehittyä testaajana

  • hallitset eri testaustekniikoita ja osaat lähestyä testausta tutkivan testauksen kautta

  • noudatat työssäsi ketterän kehityksen periaatteita

  • olet tottunut käyttämään erilaisia työkaluja testaustyösi tukena

Lisäksi saat plussaa ohjelmointitaidoista sekä kokemuksesta automaatio – ja tietoturvatestauksen saralta.

Bangkok kutsuu

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen. Meidän kanssamme pääset luomaan ratkaisuja, jotka mukautuvat markkinoiden jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin.

Me uskomme tiimityöhön. Joka päivä luomme uusia ratkaisuja ja ratkomme eteentulevia ongelmia sekä vietämme aikaa yhdessä työkavereiden ja asiakkaiden kanssa. Työntekijämme ovat alansa huippuja, jotka näkevät teknisten toimintojen taakse ja tavoittelevat arvon tuottamista asiakkaillemme. Työilmapiirimme on rento ja haluamme, että kaikki tuntevat olonsa kotoisaksi täällä.

Mikäli herätimme sinun kiinnostuksesi meidän ohjelmistotestaajan paikkaa kohtaan, niin haasta meidät keskusteluun! Sinun ei tarvitse murehtia käytännön asioista, me autamme sinua niissä! Jos sinulla on kysyttää ohjelmistotestaajan roolista, ulkomailla työskentelystä tai ulkomaille muutosta niin ole yhteydessä Tiinaan (tiina.seebeck@codemate.com).