(Poistunut julkaisusta)

Software Team Manager / Satel Oy, Salo
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

SATEL – johtava radioverkkoteknologian asiantuntija ja kehittäjä

Ratkaisumme perustuvat omaan radioteknologiaamme, jota itse kehitämme ja valmistamme. Asiakkaamme arvostavat teknologiamme mahdollistamia julkisista verkoista riippumattomia, äärimmäisen varmatoimisia ja turvallisia langattomia yhteyksiä, joita he käyttävät liiketoiminnalleen kriittisen tiedon siirtoon.

Haemme nyt uusia osaajia vahvistamaan ohjelmistokehitystämme

Software Team Manager

Tiiminvetäjän roolissa tehtävänkuvasi on moninainen. Haluamme, että olet innostunut uusista teknologioista, tuet jatkuvaa kehittymistä ja olet henkilönä myös itse asioihin tarttuva ja tekijänä hands-on. Esimiehenä johdat kokeneiden, pätevien ja itseohjautuvien osaajien tiimiä. Tehtävänäsi on tukea, ohjata ja auttaa heitä onnistumaan omassa työssään.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on hyvä olla paitsi RF-taustaa ja -ymmärrystä, myös kokemusta sulautetuista järjestelmistä ja arkkitehtuureista. Työn menestyksekäs suorittaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- sekä esiintymistaitoja.

Yrityksen sisällä työskentelet lisäksi yhdessä tuotannon, tuotehallinnan sekä myynnin kanssa ja toimit myös projektipäälliköiden tukena. Toimit yhteistyössä asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa eri puolilla maailmaa.

Tehtävä pitää lisäksi sisällään:

  • Ohjelmistokehitysprosessien suunnittelua ja kehitystä 
  • Ohjelmistojulkaisujen hallintaa sekä ohjelmiston testausta
  • Kirjastokehitystä / arkkitehtuurisuunnittelua
  • Projektien aikataulutusta ja tuote-roadmapeja
  • Työkalujen valintaa

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa pääset osalliseksi aidosti kansainvälisesti toimivan yrityksemme kehitystä. Koska yrityksemme ratkaisut perustuvat itse kehittämäämme ja valmistamaamme radioteknologiaan, jokaisen työntekijän osaaminen ja kehittyminen on meille tärkeää.

Luomiamme ratkaisuja ja teknologioita käytetään yhteiskunnassa hyvin monipuolisesti muun muassa sähkön- ja vedenjakelun häiriöttömän toiminnan varmistamisessa, suurten maanrakennus- ja maatalouskoneiden toiminnanohjausjärjestelmissä, lentokenttien lähestymisvalojen ohjauksissa ja rautateiden varoitusjärjestelmissä. Tule mukaan kanssamme luomaan luotettavia, langatonta tiedonsiirtoa vaativia teollisen internetin sovelluksia.

Käythän katsomassa esittelyvideomme täällä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Director, Product Development, Jussi Savolainen Satel Oy:stä 17.10. klo 9–13, 18.10. klo 13–15 ja 22.10. klo 13–15, puh. 040 595 6711 sekä MPS-konsultti Catharina Kallio puh. 020 746 9686. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta 25.10.2018 mennessä.