(Poistunut julkaisusta)

Software Specialist
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Etsimme joukkoomme järjestelmäasiantuntijaa ylläpitämään ja kehittämään asiakkaamme SARA-ohjelmistoa.  Kyseessä on tuotannossa oleva järjestelmä, jolla suomalaista tutkimusta rahoitetaan. Ohjelmisto on toteutettu Java EE:llä. Vastaat yhdessä muun tiimin kanssa ohjelmiston kehitystoiveiden toteuttamisesta, sekä varmistat sen käytettävissä olon ja toimivuuden niin nyt, kuin tulevaisuudessakin.

Tehtävän suorittaminen menestyksekkäästi edellyttää kokemusta tuotannossa olevan ohjelmiston ylläpidosta. Lisäksi sinulla on halu kehittää omaa osaamistasi ja omaksua uutta. Arvostamme kiinnostusta arkkitehtuurisuunnitteluun, tekniseen määrittelyyn ja ketterien projektien tekniseen ohjaukseen.

Arvostamme seuraavaa teknologiaosaamista:

  • Java, Spring
  • SQLServer

Sinulla on tehtävään soveltuva IT-alan korkeakoulu tai vastaava tutkinto, sekä vähintään 3 vuoden työkokemuksen kautta hankittu vankka osaaminen. Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä suomen että englannin kielellä.

Osoitathan kiinnostuksesi lähettämällä hakemuksen ja kertomalla lisää osaamisestasi sekä itsestäsi. Tulevat työkaverisi ovat motivoituneita alansa vankkoja asiantuntijoita, jotka kaipaavat vahvistusta tiimiinsä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi 27.2.2020 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry