(Poistunut julkaisusta)

Software Project Engineer Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme projektityöntekijää ohjelmistoprojekteihin Process Industries -yksikön Digital Solutions tiimiin Pitäjänmäelle. Hyvän perehdytyksen kautta saat erittäin arvokasta työkokemusta kansainvälisestä yrityksestä sekä monipuolisista prosessiteollisuuden digitalisaatioprojekteista. Tehtävä on ensin vuoden määräaikainen, jonka aikana sinulla on myös erinomainen mahdollisuus keskustella jatkosta. Mikäli kiinnostuit, jatka lukemista - voit olla juuri etsimämme henkilö!
KUVAUS
Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen ja arvokasta työkokemusta kansainvälisestä yrityksestä sekä monipuolisista projekteista
* Mahdollisuuden matkustella työn niin vaatiessa
* Monipuoliset kasvumahdollisuudet yrityksen sisällä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana Process Industries-yksikköä sen Digital Solutions tiimissä. Yksikkö toimittaa energianhallinta-, paperikonekäyttö-, sähköistys- ja tehdastietojärjestelmäratkaisuja, prosessitiedon hallintajärjestelmiä sekä niihin liittyviä sovelluksia ja palveluja teollisuusasiakkaille maailmanlaajuisesti. Pääsääntöisiin työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi tuotteiden konfigurointia asiakkaiden järjestelmiin, raportointia ja dokumentointia, rajapintojen konfigurointia sekä testausta.
Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kasvaa hiljattain kohti itsenäisempää roolia sekä ottaa myös enemmän vastuuta esimerkiksi asiakaskommunikoinnista ja koulutuksista.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. IT, prosessiautomaatio)
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito
* Asiakasorientoitunut ote työskentelyyn sekä hyvät vuorovaikutustaidot
* Aikaisempaa kokemusta ohjelmistoprojekteissa työskentelystä, esim. kesätöiden tai harjoitteluiden kautta
* Osaamista SQL-tietokannoista


Lisäksi katsomme eduksesi rekrytointiprosessissa myös kokemuksen prosessiteollisuudesta sekä muun teknologiaosaaminen, esimerkiksi ohjelmoinnista (esim. C, C++, C#, Python tai XML) sekä pilvipalveluista (erityisesti Azure).

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
* Kesto: 12 kk, mahdollisuus keskustella rekrytoitumisesta asiakasyritykseen
* Sijainti: Pitäjänmäki, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on johtava sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti yli 100 maassa. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.