(Poistunut julkaisusta)

Software licensing professional
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018

Haemme nyt lisenssiosaajaa vastaamaan Elisan IT-yksikön yritysasiakkaiden lisenssihallinnasta. Elisan IT-liiketoiminta in korkean osaamisen IT-palvelutalo, jonka liiketoiminta perustuu erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen, vahvaan teknologiaosaamiseen sekä aitoon asiakaslähteiseen toimintaan. Tarjoamme yritysasiakkaillemme räätälöityjä ITC-palvelukokonaisuuksia ja niiden ylläpitoa, myös merkittäville toimijoille Suomessa, kuten esimerkiksi Eduskunnalle ja Yleisradiolle.

Tehtävään kuuluu kokonaisvaltaisesti Elisan asiakkaiden lisenssisopimuksien ylläpito ja Elisan palveluntuottajalisensointisopimuksien ylläpito. Tunnet mm. Microsoftin, VMwaren, Citrixin, Adoben ohjelmistot sekä eri lisensointimallit kuten SPLA, CSP, EA taikka ETLA, olet optimoinut ja konsultoinut eri tyyppisiä organisaatioita tekemään parhaita päätöksiä ja sopimuksia lisenssisopimusten ja sovellusten hankinnoissa. Sinulla on motivaatio ja osaaminen parhaiden toimintatapojen kehittämiseen ja käyttöönottoon vahvasti kasvavassa organisaatiossa.

Odotamme sinulta vahvaa tuntemusta lisensoinnista ja ohjelmisto-ominaisuuden optimoinnista. Sinulla on kokemusta yllä olevien valmistajien lisensointisopimuksien hallinnasta sekä lisensointien konsultoinnista eri aloilta, ja pystyt toimimaan tehtävässä itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työskennellä ja kehittää osaamistasi mielenkiintoisten asiakkaiden ja uusimpien teknologioiden parissa, osaavan ja kannustavan asiantuntijajoukon ympäröimänä. Merkittävät yhteistyökumppanit, kuten Microsoft, takaavat laajat resurssit ja talon ulkopuolista tukea. Tehtävässä saat runsaasti vastuuta ja vapautta kehittää toiminnosta juuri sen näköinen, minkä itse näet parhaaksi. Meillä Elisalla joustava työkulttuuri, laajat koulutus- ja etenemismahdollisuudet sekä tinkimättä parhaat työvälineet ovat tärkeimpiä asioita ihmisten viihtymisen kannalta. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista.

Ensisijainen toimipiste on Helsingin Kalliossa, mutta koska meillä Elisalla on aidosti toimiva ja joustava etätyökulttuuri, työskenteleminen muualla Suomessa on myös mahdollista. Teetämme lain mukaisen perusmuotoisen turvallisuusselvityksen valitulle henkilölle.

Kiinnostuitko? Ilmianna itsesi täyttämällä hakemus mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävän sisällöstä antaa tarvittaessa Jouni Aulaskoski (jouni.aulaskoski@elisa.fi), ja käytännöllisempiin kysymyksiin työsuhteesta vastaa Juha Männikkö (juha.mannikko@elisa.fi).