(Poistunut julkaisusta)

Software Engineering Manager / Team manager, Financial Products
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2019

Haemme nyt toiminnan kehittämisestä ja esimiestyöstä kiinnostunutta softa-alan osaajaa Jyväskylään finanssituotteet-yksikköömme.

Tässä roolissa toimit toisaalta tiimin esimiehenä, toisaalta osallistut myös aktiivisesti tiimin päivittäiseen toimintaan taustastasi riippuen esim. senior developer, architect, agile coach tai PO-tyyppisessä roolissa. Osallistut yhteistyössä liiketoiminnasta vastaavien kanssa töiden priorisointiin SaFE-mallin mukaisesti ja olet mukana kapasiteetin hallinnan prosessissa tiimisi osalta.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja mielellään kokemusta tiimin vetämisestä. Olet aiemmin koodannut tai määritellyt softaa työksesi ja tuot tiimiimme teknisen ymmärryksesi. Uskot yhdessä tekemiseen ja avoimeen kommunikointiin, ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vaikuttamistaidot. Pystyt hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia ja selkiyttämään tiimisi tavoitteita työn sujuvoittamiseksi. Haluat olla tukemassa tiimien työmenetelmien kehittämistä ja ymmärrät miten softanteon laatu saadaan pidettyä kunnossa. Seuraat tiimiläistesi arkea, asetat tavoitteita ja autat heitä menestymään valmentavalla otteella.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisissa tilanteissa. Digia on kannattavasti kasvava ohjelmistoalan yritys, joka on mukana suomalaisen digiyhteiskunnan rakentamisessa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme. Saat tietenkin erittäin mukavat kollegat ja mahtavan työyhteisön ympärillesi, mutta myös joustavat työajat, kattavat työsuhde-edut ja monipuoliset urakehitysmahdollisuudet.

Hae tehtävään 29.2.2020 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi meille itsestäsi, tehtävään kohdentuvasta työkokemuksestasi ja miksi esimiestyö kiinnostaa sinua. Lisätietoja tehtävästä kertoo Matti Saarikallio, p. 050 524 7879. Tai laita sähköpostia osoitteella etunimi.sukunimi (at) digia.com