(Poistunut julkaisusta)

Software Engineer
Neles

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

 

Tehtävästä

 

Etsimme nyt ohjelmistokehittäjää Smart Products RD -tiimiin Vantaalle vakituiseen työsuhteeseen. Yrityksemme on erikoistunut teollisuusventtiileihin ja älykkäisiin venttiiliohjaimiin. Tiimimme kehittää venttiiliohjaimia sekä niiden diagnostiikkaa ja kunnonvalvontaa. Ohjelmistokehittäjänä työskentelet tuotteidemme ytimessä toteuttamassa asiakasvaatimuksia ja viemässä uusia innovaatioita käytäntöön.

Työskentelysi painottuu Windows-sovelluksiin, joilla kenttälaitteemme integroidaan asiakkaan automaatiojärjestelmiin. Niitä kehittäessäsi perehdyt tarvittaviin rajapintoihin ja ymmärrät käyttäjien tarpeet. Kehität sekä graafisia käyttöliittymiä että niiden taustalla olevaa toiminnallisuutta. Perehdyt myös kenttäväyläkommunikointiin ja kehität automaattista testausta. Osaamisestasi riippuen työskentelet ehkä myös sulautetun ohjelmiston parissa.

 

Menestyäksesi

 

Voit olla joko uran alkuvaiheilla oleva tulevaisuuden ammattilainen tai kokenut ohjelmistokehittäjä. Odotamme, että tunnet Windows-pohjaisia järjestelmiä ja sinulla on vahva ymmärrys ohjelmistokehityksestä. Omaat tehtävään soveltuvan tutkinnon. Hallitset C++ ja C# -kielet ja osaat ehkä Pythonia. Tunnet Visual Basicin ja COM-teknologian tai olet halukas perehtymään niihin. Kiinnostus sulautettuun ohjelmistoon on eduksi.

Hyvät tiimityötaidot tukevat tehtävässä menestymistä, viestit sujuvasti suomeksi ja osaat myös englantia. Työskentelytyylisi on analyyttinen ja aloitekykyinen. Etsit jatkuvasti uusia ratkaisuja, joilla pääset myös itse vaikuttamaan tuotekehitykseen. Lopullinen vastuualueesi tarkentuu kuitenkin osaamisesi mukaan ja pääset vaikuttamaan työnkuvaasi.

 

Tarjoamme

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän arvostetussa kansainvälisessä yhtiössä. Saat arvokasta työkokemusta ja hyvän mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen. Tueksesi saat mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön sekä yrityksen edut ja kehittymismahdollisuudet.

 

Lisätietoja

Haethan tehtävään 30.08.2020 mennessä Neles urasivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa R&D Manager Kaj Schlupp, kaj.schlupp@neles.com.

Tietoa tuotteistamme löydät esimerkiksi https://www.neles.com/products/valve-controllers/neles-ndx-valve-controller---performance-perfected/