(Poistunut julkaisusta)

Software Engineer
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

 

Tehtävästä

 

Etsimme nyt ohjelmistokehittäjää Neles Smart Products R&D -tiimiin Vantaalle vakituiseen työsuhteeseen. Liiketoimintayksikkömme on erikoistunut teollisuusventtiileihin ja älykkäisiin venttiiliohjaimiin. Tiimimme kehittää venttiiliohjaimia sekä niiden diagnostiikkaa ja kunnonvalvontaa.Ohjelmistokehittäjänä työskentelet tuotteidemme ytimessä toteuttamassa asiakasvaatimuksia ja viemässä uusia innovaatioita käytäntöön.

Osaamisesi perusteella työskentelysi painottuu joko sulautettuun ohjelmistoon tai Windows-sovelluksiin, mutta olet kiinnostunut kummastakin aihepiiristä. Sulautetun ohjelmiston parissa pääset työskentelemään esimerkiksi flash-muistien tiedostojärjestelmän, antureiden ajureiden, säätöalgoritmien integroinnin, kenttäväyläkommunikoinnin, automaattisen testauksen ja graafisten käyttöliittymien parissa. Huomioit laitteistomme erityispiirteet kuten pienen energiankulutuksen. PC-ohjelmistolla laitteemme integroidaan asiakkaan automaatiojärjestelmiin. Sitä kehittäessäsi perehdyt tarvittaviin rajapintoihin ja ymmärrät käyttäjien tarpeet. Kehität sekä käyttöliitymiä että niiden taustalla olevaa toiminnallisuutta.

 

Menestyäksesi

Odotamme, että tunnet sulautettuja järjestelmiä ja sinulla on hyvä ymmärrys ohjelmistokehityksestä sekä soveltuva korkeakoulututkinto. Hallitset C/C++ kielet ja osaat ehkä Pythonia. Olet kiinnostunut myös Windows-sovellusten kehittämisestä ja C# / .NET-ympäristön tuntemus on eduksi.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, viestit sujuvasti suomeksi ja osaat myös englantia. Työskentelytyylisi on analyyttinen ja aloitekykyinen ja etsit jatkuvasti uusia ratkaisuja. Olet tehokas tiimityöskentelijä ja haluat vaikuttaa itse tuotekehitykseen. Lopullinen vastuualueesi tarkentuu osaamisesi mukaan ja pääset vaikuttamaan työnkuvaasi.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän arvostetussa kansainvälisessä yhtiössä ja toimintaympäristössä. Saat arvokasta työkokemusta ja hyvän mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen. Tueksesi saat mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön sekä arvostetun kansainvälisen yrityksen edut ja kehittymismahdollisuudet.

 

Lisätietoja

Haethan tehtävään 1.3.2020 mennessä Metso Careers –sivujen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa R&D Manager Kaj Schlupp, kaj.schlupp@metso.com.

Tietoa tuotteistamme löydät täältä: www.metso.com/ndx

 

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.