Software Developers, M-Files Product
M-Files Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Haemme kasvumme siivittämänä jatkuvasti ohjelmistoalan ammattilaisia Tampereen toimistollemme kehittämään maailmanluokan M-Files-tuotteestamme yhä parempaa.

Mitä toivomme sinulta

Käytettävyys sekä laadukas ja ylläpidettävä koodi ovat sinulle merkityksellisiä asioita. Ohjelmointikielenämme on enimmäkseen C++, mutta myös C#. Kehitystyökalunamme on Visual Studio ja sen viimeisimmät versiot. Mikäli työkalupakkiisi on kertynyt näistä jo kokemusta ja olet valmis oppimaan ja kehittymään edelleen, meiltä löytyy varmasti oikeat välineet ja alustat oman osaamisesi syventämiseen todistetusti toimivan teknologian parissa. 

Mitä tarjoamme

Tuotekehityksessämme työskentelee jo yli 130 alansa huippuammattilaista. Tähän rentoon, mutta työhönsä ammattimaisesti suhtautuvaan joukkoon on helppo tulla. Meiltä löytyy haasteita ja mahdollisuuksia niin työuransa alkuvaiheessa oleville kuin jo kokeneillekin tekijöille. Työtehtävät räätälöimme osaamisesi ja kehittymistoiveidesi mukaan.

Meillä saat keskittyä työhösi ilman häiriötekijöitä ja käyttää 20% työajastasi oman ja yhteisen kehittymisemme hyväksi. Tämä viikoittainen MyTime on yksi tavoistamme tukea ammatillista kehittymistäsi juuri siihen suuntaan, mikä sinusta itsestäsi tuntuu mielekkäältä. Työntekijänä olet siellä, missä päätökset tehdään ja olet mukana niitä myös tekemässä. Meillä saat äänesi kuuluviin ja kädenjälkesi näkyviin. Yrityksemme on palkittu mm. kansainvälisyydestäteknologiakehityksestä sekä hyvästä johtamisesta.

Tutustu kulttuuriimme ja työntekijöihimme urasivuillamme ja tule mukaan tiedonhallinnan vallankumoukseen! Jätä meille vapaamuotoinen hakemuksesi vaikka saman tien, mutta viimeistään 23.4.2019 osoitteessa www.m-files.com/fi/careers. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja olemme yhteydessä hakijoihin.

Haluaisitko tietää lisää tehtävästä ja työskentelystä M-Filesilla vielä ennen hakemuksesi lähettämistä? Saat vastaukset kysymyksiisi nopeasti Juhani Mätöltä, juhani.matto(a)m-files.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256590
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere