Software Developers, Connectors
M-Files Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Miltä kuulostaisi työskentely älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisujen parissa? Onko sinulla halu kasvaa ohjelmistoalan huippuammattilaiseksi?

Haemme nyt joukkoomme ohjelmistokehittäjiä (konnektorit) tuotekehitystiimiimme Tampereelle. Voit olla joko urasi alkutaipaleella tai sinulla voi olla jo useamman vuoden kokemus vastaavanlaisista tehtävistä.

Konnektorikehittäjänä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan konnektoreita, joilla muodostetaan yhteys M-Filesin ja ulkoisten tietovarastojen välille. Konnektoreiden avulla M-Files-tuotteen ydinominaisuuksia, kuten metatietoihin pohjautuvaa hakua ja työnkulkuja, voidaan hyödyntää myös ulkoisia tietovarastoja sekä verkkolevyjä käytettäessä. Tällä hetkellä tuettuna ovat mm. verkkolevyt, SharePoint, OneDrive sekä Amazon S3. Jatkossa konnektoritukea laajennetaan koskemaan myös mm. Confluence-, Jira-, DropBox- ja Box-tuotteita. Konnektorikehityksen lisäksi tehtäviisi kuuluu konnektoreihin liittyvien DevOps-asioiden, kuten testiautomaation ja CI/CD-kanavan, suunnittelu ja toteutus.

Sinulle on jo kertynyt ohjelmointikokemusta työn tai esimerkiksi Open Source -projektien kautta ja sinulla on vahva C# / .NET -osaaminen. C++ taidot ovat eduksi kuin myös kokemus ulkoisista järjestelmistä (esim. SharePoint ja sen konfigurointi, pystyttäminen, ylläpito ja ohjelmointirajapintojen käyttö). Sinulla on motivaatio ja halu oppia uutta sekä kehittää osaamistasi.

Modernit teknologiat ovat osa arkeamme ja meillä pääset vaikuttamaan työtehtävien sisältöön mielenkiintosi mukaan. Jos haluat laajentaa osaamistasi tai vaihtaa työtehtäviä, sinun ei tarvitse vaihtaa yritystä, sillä M-Filesilla on hyvät mahdollisuudet urakehitykseen.  

Tiesitkö muuten, että M-Files on nostettu jo 7. kertaa johtavaksi tiedonhallintaratkaisujen toimittajaksi? Lue lisää täältä.

Lisää tehtävästä ja työskentelystä M-Filesilla kuulet Juhani Mätöltä, Director of SW Development, juhani.matto(ät)m-files.com.

Toimitathan meille vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.12.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita tehtävään jo hakuaikana. 

***

We are now looking for Software Developers (Connectors) to join our Product Development team in Tampere. You may have just graduated or you may already have several years' experience as a Software Developer. 

Requirements for the positions:

  • prior coding experience and skills in Windows environments
  • proficiency with C# and .Net. Knowing C++ and external systems, such SharePoint (product, configuration, setup, maintenance and/or interfaces) is a benefit
  • experience in working according to Scrum model
  • ability to work independently
  • fluent in English.

We have an open and transparent working environment with a chance to work with the best tools and technologies needed in your tasks. At M-Files you can develop your competence as a software professional. 

Did you know?

M-Files has earned a highest leadership position in 2020 Nucleus Research´s report. Nucleus Research evaluates content management providers on two core criteria – usability and functionality. This year, M-Files earned the highest recognition for both usability and functionality. More info here.

More information on working at M-Files, please contact Juhani Mättö, Director of SW Development, juhani.matto(ät)m-files.com.

Please send your application and CV soon, but not later than 13 December 2020

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot