Software Developer
Granlund Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2021

Onko sinulle tärkeää tehdä työtä, jossa pääset vaikuttamaan ohjelmistotuotteen elinkaareen pitkällä aikavälillä? Haluatko työpaikan, jonne on aina kiva tulla – niin etänä kuin toimistollekin?

Kiinteistö- ja rakennusalalla tapahtuu digitalisoinnin rintamalla juuri nyt isoja asioita ja me tarjoamme apuvälineen hallita mittavia määriä kiinteistöjen rakennus- ja käytönaikaista dataa; Laitetiedon hallinta -ohjelmisto on selaimessa toimiva pilvipohjainen ohjelmisto, joka pitää talotekniikan laitetiedot aina ajan tasalla ja järjestyksessä.

Olemme kiinteistö- ja rakennusalan konkariyritys ja siksi ohjelmistomme kehityksen lähtökohtana on aina aito tarve ja käyttötilanteet ovat meille omakohtaisesti tuttuja. Laitetiedon hallinnan käyttäjät arvostavat nopeaa, virheetöntä ja selkeää ohjelmistoa. 

Meillä ohjelmistokehittäjien tiimissä olisi nyt kiinnostava paikka auki sinulle Software Developer! Jos käyttämämme teknologiat ja ketterät menetelmät ovat tuttuja (kts. lista alempana), kannattaa ihmeessä jatkaa lukemista.

Pääset työskentelemään tiimin kanssa, jossa yhdistyy ohjelmistokehityksen osaajat, taitava asiakastyö ja innovatiivinen asenne. Arkeamme kuvaa hyvin reipas tekemisen meininki hyvässä porukassa. Suhtaudumme erittäin joustavasti etätyöskentelyyn, mutta tukikohtasi tulisi sijaitsemaan Helsingissä.

Tässä tehtävässä työskentelet monipuolisten ohjelmointiin liittyvien tehtävien parissa ja toimit osana kehitystiimiämme. Vastaat omalta osaltasi ohjelmistotuotteen laadusta yhteistyössä tiimisi, käyttöliittymäsuunnittelijan ja testausasiantuntijan kanssa. Meillä on matala hierarkia ja hyvä tiimihenki, osaaminen on titteliä tärkeämpää.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Meitä on jo reippaasti yli 1000 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme. 
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman paidan päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinun olevan ketteriin kehitysmalleihin tottunut tiimipelaaja, ja asiakaslähtöinen ajattelu on sinulle tuttua. Kykenet myös itsenäiseen työhön ja kantamaan vastuuta. Sinulla on kokemusta ohjelmistotuotekehityksestä ja ohjelmistokehitysprosesseista. 

Toivomme että yleisimmin käyttämämme teknologiat ovat sinulle tuttuja (MS SQLServer / MS Visual Studio / C# / MVC / Azure DevOps / GIT / Kendo UI / LESS / jQuery / Typescript / React / REST).

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella osoitteessa www.sympahr.net/public/pq.aspx?f70361f0 lauantaihin 31.7.2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. 
Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.
Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Timo vastaa niihin mielellään. Timon tavoitat seuraavasti:
Tuotekehityspäällikkö Timo Gröhn, etunimi.sukunimi@granlund.fi.  
 

Tutustu Granlundiin, uratarinoihin ja muihin avoimiin työpaikkoihin osoitteessa www.granlund.fi/rekry
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot