(Poistunut julkaisusta)

Software developer
Sanoma Pro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020

Digitalisaatio muuttaa oppimiskokemusta. Oppiminen ei ole enää sidoksissa tiettyyn paikkaan tai laitteeseen, ja oppimispoluista on tulossa yksilöllisiä. Muutoksen vuoksi tarvitaan uudenlaisia ratkaisuja, jotka vastaavat opettajien, oppijoiden ja heidän vanhempiensa tarpeita.
 
Me voimme tarjota työn, jossa voit osaltasi vaikuttaa alan kehitykseen. Meillä on visio, ja sinä tiedät, kuinka se voidaan toteuttaa. Kehitetään yhdessä jotain uutta.

Rekrytoimme parhaillaan uusia työntekijöitä Sanoma Learning -kehitystiimiimme, joka kehittää seuraavan sukupolven pilvinatiivia verkko-oppimisalustaa. Tuhannet opettajat ja oppijat käyttävät alustaa päivittäin.

Kehittämistiimimme on kansainvälinen, ja tiimissä työskentelee innokkaita ja lahjakkaita kehittäjiä. Etsimme tiimiin nyt software developereita. Voit olla erikoistunut frontend- tai backend-teknologioihin tai molempiin.

Yleisiä taitoja ja ominaisuuksia, joita arvostamme:

  • DevOps-ajattelutapa
  • Intohimoinen suhtautuminen turvallisten, skaalautuvien ja hyvin käytettävissä olevien ratkaisujen kehittämiseen
  • Sinulla on kokemusta asiakasrajapinnan verkkosovellusten parissa työskentelystä ja ymmärrät, kuinka tyypilliset nykyaikaiset verkkosovellukset toimivat
  • Sinulla on aiempaa kokemusta ketteristä menetelmistä 
  • Viestit ja dokumentoit sujuvasti englanniksi

Käytämme työssämme mm seuraavia teknologioita: Javascript, Angular, Java, MongoDB, AWS, Terraform, Docker, Git. Tärkeämpää kuin teknologiat on kuitenkin se, että kykenet ratkaisemaan ongelmia niihin sopivilla työkaluilla ja teknologioilla kestävästi.

Tehtävässä pääset vaikuttamaan siihen, mitä teknologioita käytämme jatkossa. On myös eduksi, jos ymmärrät nykyaikaisia arkkitehtuurimalleja, kuten tapahtumapohjaista, palvelimetonta ja mikropalveluarkkitehtuuria. Lisäksi arvostamme, jos olet kiinnostunut tietoturvasta.

Me tarjoamme sinulle merkityksellisen ja mielenkiintoisen näköalapaikan oppimisen alalla. Olemme organisaatio, jossa innostuneet ja osaavat kollegat rakentavat tulevaisuuden oppimisen materiaaleja ja palveluja yhdessä ympäri Euroopan. Tarjoamme lisäksi kilpailukykyiset työsuhde-edut, mm. yhden ylimääräisen vuosilomaviikon. Työpisteesi sijaitsee Sanoma Pron moderneissa toimitiloissa erinomaisten yhteyksien varrella Ruoholahdessa.

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy, joten lähetä hakemuksesi nyt! Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä Team Lead Jani Vesteriseen (jani.vesterinen@sanomapro.fi).