(Poistunut julkaisusta)

Software Developer
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020
Etsimme Visma Netvisorin ja ValueFramen uuteen tuotekehitystiimiin ohjelmistokehittäjää.

Roolissa pääset kehittämään tuotteiden integraatiota ja saat olla mukana rakentamassa uuden itsenäisen scrum-tiimin toimintatapoja: tiimi vastaa projekteistaan alusta loppuun - suunnittelusta toteutukseen itsenäisesti. Tiimin jäsenet työskentelevät kolmella paikkakunnalla, joten tiimi pitää yhteyttä pääosin virtuaalisesti. Jokaisella paikkakunnalla päivittäisen työn tukena on toki muita Visma Solutionsin kehittäjiä ja henkilökuntaa.

Ketä etsimme?

Tehtävässä rakennat uutta toimivaa ratkaisua kahden jo markkinoilla olevan tuotteen parissa ja pääset luomaan väliin myös uutta. Osaat kuitenkin huomioida myös jo olemassa olevan ja löytää kokonaisuuden kannalta toimivimmat ratkaisut sekä suunnan.

Hyviä avainsanoja tehtävään ovat SaaS, full-stack, AWS, .net, REST, scrum, SecDevOps, legacy. Itsensä johtaminen, yrittäjähenkinen ja rento, eteenpäin vievä asenne ovat tehtävässä edellytys.

Mitä tarjoamme?

Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista ja palkittu Great Place to Work -sertifikaatilla kahdeksan kertaa peräkkäin. Kulttuurimme on rento ja hierarkia matala. Jokainen on tervetullut porukkaamme juuri sellaisena kuin on.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut välipaloista loma-asuntoihin. Eikä unohdeta huikeita firman bileitä, sillä niitähän riittää! Voit tutustua etuihimme täällä: https://vismasolutions.com/rekry/#edut. Pääset myös mukaan Visma-konsernin kehittäjien verkostoon, jonka kesken tapaamme säännöllisesti jossain maailman kolkassa PUDD-tuotekehitysapahtuman merkeissä.

Annamme työntekijöillemme vastuuta kokonaisuuksista ja vapautta tehdä työtä yhteisen tavoitteen eteen haluamallaan tavalla. Voit työskennellä joustavasti ja tarvittaessa myös etänä. Mahdollistamme uuden oppimisen, ammattitaidon kasvattamisen ja uran kehittymisen. Olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi.

“Viidentoista työvuoden jälkeen on edelleen mahdollisuus oppia uutta ja olla mukana mielenkiintoisissa projekteissa, mikä on tärkeää itsensä kehittämisen kannalta"

Tero Kaija, Software Architect

Tutustu myös konkarikehittäjän Mikon uratarinaan meillä: https://vismasolutions.com/ajankohtaista/life-in-solutions-2018-konkarina-tuotekehityksessa/.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on kokopäiväinen ja vakituinen. Työpaikkamme sijaitsevat Lappeenrannan, Lahden ja Helsingin keskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Product Owner Arto Muikku, arto.muikku@visma.com, puh. 040 7500 404.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.