(Poistunut julkaisusta)

Software Developer
Temp-Team Finland Oy / Systam Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Yritysesittely


Systam Oy kehittää kokonaisvaltaista vierailijahallintaratkaisua, jonka avulla heidän asiakkaansa mahdollistavat paremman asiakaskokemuksen, tehostavat toimintaansa ja lisäävät turvallisuutta. Vierailijahallintaratkaisu koostuu useista eri sovelluksista, joiden saumaton yhteentoimivuus mahdollistaa ainutlaatuisen asiakaskokemuksen.
Systamin ensimmäiset toimitukset ovat yli kymmenen vuoden takaa ja tänään Systam on alan markkinajohtaja.

Haemme nyt vahvistusta Systam Oy:n sovelluskehitystiimiin Vantaalle tai Tampereelle!

Työnkuvaus


Onko sinulla osaamista ohjelmoinnin parissa? Voit olla itse oppinut tai koulut käynyt, kunhan ymmärrät miten sovelluskehitystä tehdään tiimissä ja olet motivoitunut oppimaan ja luomaan uutta. Emme vaadi kokemusta erityisen haastavista tehtävistä, vaan arvostamme motivaatiota ja monipuolisuutta.

Systamilla työnkuvaa on mahdollista rakentaa ja laajentaa oman kiinnostuksen pohjalta. Arvostamme oma-alotteisuutta sekä mielenkiintoa oppia ja kehittyä niin ohjelmoijana kuin tiimin jäsenenä.

Mitä odotamme sinulta?


• Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista ulosantia sekä hyvää englannin kielen taitoa
• Parin vuoden kokemusta sovelluskehityksestä työelämässä tai vahvaa näyttöä oma-aloitteisesta koodaamisesta (kuten mukana open-source kehitysyhteisössä tai mielenkiintoista portfoliota)
• Oma-aloitteisuutta, hyvää ongelmanratkaisukykyä sekä innostunutta otetta
• Mielenkiintoa alla olevia teknologioita kohtaan:
- C#
- .NET Core
- HTML5
- SQL
- PHP
- Web servicet

Mitä tarjoamme?


Systamin tiimi koostuu erilaisista ihmisistä, joita yhdistää halu kehittää uutta ja kokea onnistumisia työssään. Software Developer-tehtävässä pääset kehittämään sovelluskehittäjän taitojasi hyvässä softatiimissä ja rakentamaan ominaisuuksia, jotka menevät suoraan asiakkaille käyttöön. Softatiimi koostuu tällä hetkellä kuudesta sovelluskehittäjistä, joilta pääset myös oppimaan. Etätyö on myös mahdollista Software Developer-tehtävässä.
Systamilla henkilökuntaan luotetaan ja kuunnellaan, työn tekeminen on joustavaa ja vapauksia annetaan, mutta samalla odotetaan myös vastuullisuutta ja tuloksia. Kansainvälistyminen tuo mielenkiintoisia mahdollisuuksia työntekijöille.

Lisätiedot ja hakeminen


Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAM:in kanssa. Kuulisimme mielellämme sinusta pikimmiten lisää, joten käy jättämässä hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Software Developer.

Mahdollisissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä Temp-Teamin Senior HR-konsulttiin Mona Suihkoon sähköpostitse mona.suihko@temp-team.fi tai puhelimitse 040 185 1080 (arkisin klo 9-16).