(Poistunut julkaisusta)

Software Developer
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Tule osaksi Visma Public Oy:n Personec F-palkkajärjestelmän kehitystiimiä, jossa pääset kohtaamaan asiakaskunnasta ja eri sidosryhmistä nousevia kehitys- ja muutostarpeita. Sitoutuminen, saumaton yhteistyö ja positiivinen asenne ovat työskentelymme kulmakiviä.

Mitä me etsimme?
Voit olla urasi alussa oleva tai jo kokenut ammattilainen, joka nautit monimuotoisista ja haastavista toteutustehtävistä. Kykenet ottamaan haltuun kokonaisuuksia ja pystyt moniulotteiseen ajatteluun. Nautit yhtä hyvin aiempien toteutusten tutkimisesta ja kehittämisestä, kuin täysin uusien ratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Haluat kehittyä palkka- ja henkilöstöhallinnon järjestelmän asiantuntijaksi ja sinua motivoi tekniikan lisäksi itse sovellusalueen haasteet ja niiden ratkaiseminen. Luonteeltasi olet aktiivinen ja oma-aloitteinen tiimityöskentelijä ja yhteistyökykytaitosi tiedät hyväksi. Tehtävien menestyksellisessä hoitamisessa sinua auttavat jonkun ohjelmointikielen sekä relaatiotietokantojen, sql:n ja unix-käyttöjärjestelmän osaaminen. Edellytämme sujuvaa suomenkielen taitoa.

Mitä me tarjoamme?
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä Personec F -palkkajärjestelmän liiketoimintasääntöjen asiantuntijaksi. Saat työskennellä tiimissä, jossa liiketoiminnan tuomat vaatimukset muunnetaan toimiviksi ominaisuuksiksi ja ohjelmakoodiksi. Tehtäväsi tulevat koostumaan järjestelmän nykyisiin ominaisuuksiin liittyvistä pienistä muutoksista ja selvityksistä, kokonaan uusien ominaisuuksien ja ohjelman osien toteutuksesta järjestelmään. Tehtäväkenttä on laaja ja se tarjoaa monipuolisia haasteita alati muuttuvassa liiketoiminnassa.

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja liittymään tiimiimme?
Jätä hakemuksesi ja CV viimeistään 30.9.2019 mennessä.

Tehtävän sijaintipaikka on joko Jyväskylä tai Helsinki ja tehtävä on kokoaikainen.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Team Manager Jaakko Mäenpää (jaakko.maenpaa@visma.com), 040 585 0836


Visma Public Oy on talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoasiantuntija. Ratkaisumme on mitoitettu kunta-, sote- ja koulutusorganisaatioiden sekä yksityissektorin taloushallinnon tarpeisiin. Tuotteitamme ovat henkilöstöhallinnon Personec F-tuoteperhe sekä taloushallinnon Wintime- ja Intime tuoteperhe.Tehtävämme on toimia asiakkaidemme tukena hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa ja tehostamisessa. Osaamisemme pohjautuu pitkään yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1300 asiantuntijaa. Meitä Publicilaisia on yhteensä 160 Helsingissä, Jyväskylässä ja Tampereella.


Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 9500 työntekijää, yli 1 000 000 asiakassopimusta ja 1,2 mrd. euron liikevaihto vuonna 2018 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi