(Poistunut julkaisusta)

Software Developer
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019
Etsimme devaajaa työkaveriksimme kehittämään Workforce Management- järjestelmäämme (WFM). Visma Numeronin WFM-ohjelmiston avulla asiakkaamme voivat keskittyä olennaiseen, säästää kuluissa ja lisätä työtyytyväisyyttä. Monet asiakkaistamme toimivat vaativissa ja monimutkaisissa ympäristöissä, mutta järjestelmämme pitää huolen, että asiakkaalla on osaavat ihmiset oikeassa paikassa optimaaliseen aikaan. Ala on kasvussa ja työvoiman hallinnan ratkaisut ovat haluttuja. Tutustu Numeroniin täällä. Kuulumme Visma-perheeseen, joka on Pohjoismaiden johtava pilvipohjaisten yritysohjelmistojen ja IT-konsultoinnin tarjoaja.

Työssäsi pidät huolen siitä, että järjestelmämme on WFM-markkinoiden huippua ja pääset vaikuttamaan suoraan asiakkaidemme työpäivään. Jos nautit siitä, että saat keskittyä, tehdä töitä pitkäjänteisesti ja sitoutuneen tiimin kanssa, on tämä paikkasi.


Millaista henkilöä etsimme?

Osut hyvin sihtiin, jos sinulla on jo kokemusta työelämästä ja erityisesti seuraavista tekniikoista:

C#, ASP.Net, SQL.

Lisäksi eduksi katsotaan osaaminen mobiilikehityksestä erityisesti React Nativella

Muita toivomiamme ominaisuuksia ovat suomen ja englannin kieli sekä asiakasnäkökulman ymmärtäminen. Olet positiivinen tyyppi ja viihdyt myös porukassa - meillä ei kuitenkaan tarvitse olla suuna päänä koko ajan. Todennäköisimmin olet joko yliopiston tai ammattikorkeakoulun käynyt. Töitä meillä tehdään ketterissä, itseohjautuvissa tiimeissä. Tukenasi on tarvittaessa Visma-konsernin laaja työkalupakki, osaajat ja prosessit. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.


Mitä tarjoamme?

Saat mainiot työkaverit, kilpailukykyiset edut, hyvät työvälineet ja pääset työssäsi vaikuttamaan ja kehittymään. Saat työssäsi sekä vapautta että vastuuta. Meillä on mutkaton meininki ja vaalimme avoimuutta. Etätyöpäivätkin onnistuu, jos sitä kaipaat ja arvostamme vapaa-aikaasi.

Työtehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen. Muu tiimi sijaitsee Tampereella, mutta voit valita Helsingin, Jyväskylän, Mikkelin, Tampereen ja Vaasan toimistoistamme itsellesi sopivan.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Markus Kari, Development Manager, viikolla 26, ma-pe 10:00-10:45 välisenä aikana.

Hakuaika päättyy 4.8.2019, ja haastattelut järjestetään elokuun aikana.


Visma Enterprise Oy tarjoaa monipuolisesti henkilöstö- ja työvoimanhallintaratkaisuja sekä opetushallinnon sähköisiä palveluita. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo yli 1200 asiantuntijaa.

Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 8500 työntekijää, yli 900 000 asiakasta ja NOK 11 389 miljoonan (n. 1,17 mrd. euroa) liikevaihto vuonna 2018 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi