(Poistunut julkaisusta)

Software Developer
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018
Haluatko olla kehittämässä Suomen johtavaa taloushallinnon ja palkanlaskennan Netvisor-pilvipalvelua? Hae kasvavaan tuotekehitykseemme ohjelmistokehittäjäksi! Vastuullesi saat kehittää kymmenien tuhansien yritysten taloudenohjausta entistä automaattisemmaksi ja käyttäjäystävällisemmäksi.

Mitä etsimme?

Etsimme kehittäjää, koodaajaa, ohjelmoijaa - rautaista ammattilaista, joka etsii uralleen uusia haasteita. Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden liiketoimintatarpeiden ymmärtäminen ja mallintaminen teknisesti, sekä suunnitelmien tekninen toteuttaminen käyttöliittymästä taustalogiikkaan ja tietokantoihin. Tehtävässä tulet vastaamaan projekteista joko itsenäisesti tai osana projektiryhmää.

Sinulla on kokemusta SaaS-palveluiden rakentamisesta ja web-kehityksestä sekä ymmärrystä tietoturvasta.

Vahva tietokantaosaaminen katsotaan eduksi. Teknisten ominaisuuksien lisäksi tehtävä tuotekehityksessämme vaatii hyvää ongelmanratkaisutaitoa, erinomaista oppimiskykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja ylpeä omasta työstäsi.

Työskentelemme Microsoftin ohjelmistotyökalujen kanssa (MS SQL Server, .Net, Xamarin), mutta juuri näistä työkaluista emme edellytä sinulta aiempaa kokemusta. Asenne ja kehittymishalu ratkaisevat haun.

Mitä tarjoamme?

Vaikka meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi seitsemänä peräkkäisenä vuotena, emme sovi kaikille työnantajaksi. Asetamme korkeita tavoitteita, annamme paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä työntekijöille sekä edellytämme sisäistä motivaatiota ja tekemisen meininkiä jokaiselta.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Lappeenrannassa. Haku päättyy 8.4.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Manager Arto Muikku, arto.muikku@visma.com , puh. 040 7500 404.

Visma Solutions Oy auttaa jo yli 65 000 suomalaista pk-yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 180 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 6 600 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2016 liikevaihto oli n. 850 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi.