(Poistunut julkaisusta)

Software Developer Trainee
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018
Kiinnostaako sinua koodaus ja ohjelmistokehitys? Oletko vastavalmistunut tai uraasi aloitteleva kehittäjä?

Tule kasvamaan ohjelmistokehittäjäksi Netvisorin tuotekehitykseen. Aikaisemman työkokemuksen puutteen voit kompensoida harrastuneisuudella ja intohimolla koodaukseen.

Mitä etsimme?

Etsimme nuorta lahjakkuutta kasvamaan ja kehittämään Suomen johtavaa taloushallinnon ja palkanlaskennan Netvisor-pilvipalvelua. Työtehtäviisi kuuluu mm. asiakkaiden liiketoimintatarpeiden ymmärtäminen ja mallintaminen teknisesti sekä suunnitelmien rakentaminen käyttöliittymästä taustalogiikkaan ja tietokantoihin, vahvuuksiesi mukaan. Tukena tehtävässä sinulla on 30 hengen tuotekehitystiimi sekä oma nimetty mentori.

Odotamme sinulta hyvää ongelmanratkaisutaitoa, erinomaista oppimiskykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista. Olet ahkera ja motivoitunut oppimaan uutta, sekä ylpeä omasta työstäsi. Haluat ylläpitää korkeita laatustandardeja itsellesi sekä työkavereillesi.

Työskentelemme Microsoftin ohjelmistotyökalujen kanssa (MS SQL Server, .Net, Xamarin), mutta juuri näistä työkaluista emme edellytä sinulta aiempaa kokemusta. Asenne ja kehittymishalu ratkaisevat haun.

Mitä tarjoamme?

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi seitsemänä peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Lappeenrannassa. Haku päättyy 12.8.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Manager Arto Muikku, arto.muikku@visma.com, puh. 040 7500 404.

Visma Solutions Oy auttaa jo yli 65 000 suomalaista pk-yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 190 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 6 700 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 965 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi