(Poistunut julkaisusta)

Software Developer, Receptum Software Oy, Helsinki, Tornio, Raisio
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020
Oletko kokenut ohjelmistokehittäjä ja sinulle on kertynyt kokemusta pilviteknologioista? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Receptum Softwarelle kokeneita ohjelmistokehittäjiä osaksi kehitystiimiä. Jos työskentely merkityksellisen tuotteen parissa, vakaavaraisessa organisaatiossa ja huumorintajuisessa tiimissä kiinnostavat, lue lisää alta ja hae tehtävää jo tänään.
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana kehitystiimiä uuden tuotteen ja suuren kansainvälisen hankkeen parissa. Työtehtäviisi kuuluu koko tuotekehityksen kaari aina suunnittelusta toteutukseen ja tuotantoon vientiin. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavasta roolista jo muutaman vuoden ajalta, kokemusta pilvitekniikoista ja vahvaa ohjelmointiosaamista (C#).

Receptum Software on suomalainen ohjelmistotalo, joka kehittää ratkaisuja ja palveluja pohjoismaisten apteekkien ja terveydenhuollon asiakkaille.

Tarjoamme


* Mielenkiintoisen roolin, johon on mahdollisuus itse vaikuttaa
* Mukavat tiimikaverit ja vakaavaraisen organisaation
* Kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut mm. vapaa-ajan tapaturmavakuutus, lounas- ja liikuntaedun

TYÖNKUVA

* Tuotekehitys: Uuden tuotteen suunnittelu, toteutus ja tuotantoon vienti

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä
* Erinomainen osaaminen: C#, ASP.NET MVC, Entity Framework, .NET Core, Git, DevOps
* Kokemusta eri Azuren tietokannoista
* Kokemusta konteista ja mikropalveluista
* Hyvä suomen ja sujuva englannin kielitaito
* Front-kehitysosaaminen katsotaan eduksi.


Etsimämme henkilö on:


* Yhteistyökykyinen
* Vastuuntuntoinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen työ
* Sijainti: Helsinki, Raisio, Tornio
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Receptum Software Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Receptum Software on apteekkialan digitalisoinnin uudistaja, joka toteuttaa apteekkiratkaisuja pohjoismaisille apteekeille ja apteekkiketjuille. Toimistomme sijaitsevat Helsingin lisäksi Raisiossa ja Torniossa. Olemme osa Receptum -yhtiöiden (www.receptum.fi) yli 80 ammattilaisen joukkoa.