Software Developer (PHP, WordPress) Offerillalle Helsinkiin
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021
Offerilla etsii sinua, projektityöstä innostunutta developeria! Luvassa on paljon mielenkiintoisia kehitysprojekteja, joiden mukana voit kasvaa ja kehittyä ohjelmistokehityksen laajalla tehtäväkentällä. Kunhan sinulla on jo hieman ymmärrystä mitä ovat PHP ja WordPress, niin voit olla täydellinen tekijä tähän työhön. Haethan paikkaa jo tänään, käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja etenemme sopivien henkilöiden kanssa nopeastikin.
KUVAUS
Offerilla tarjoaa sinulle monien mahdollisuuksien työroolia, jossa pääset mukaan monenlaisiin kehitysprojekteihin. Projektit, sekä roolisi niissä, valikoidaan osaamisesi ja toiveidesi avulla. Parhaiten tehtävässä menestyy PHP:n ja WordPressin parissa kokemusta kerryttänyt henkilö, jolla halua osallistua Offerillan toimintojen kehittämiseen.

Tarjoamme


* Työnantajan, joka antaa sinulle tilaa kasvaa ja kehittyä ammatillisesti.
* Sopivassa suhteessa vastuuta ja vapautta; joustava mahdollisuus etätöihin perehdytysvaiheen jälkeen.
* Kasvavan ja kehittyvän yrityksen kasvumahdollisuudet, jossa työntekijät todistetusti viihtyvät.
* Mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä.


Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään osa-aikaiseen täysiaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Offerilla tarjoaa sinulle monipuolisen, haastavan ja itsenäisen työnkuvan osana dynaamista organisaatiota. Pääset työskentelemään innostuneiden ja motivoituneiden kollegoiden kanssa - upeiden tuotteiden parissa.
TYÖNKUVA
Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Offerillan CTO:n kanssa. Hän takaa sinulle kattavan perehdytyksen, sekä jatkuvan tuen työtehtävissäsi. Saat jatkuvasti uusia haasteita ja oppeja omien kykyjesi ja toiveidesi mukaisesti.

Työssäsi toimit pääasiassa PHP:n ja WordPressin kehittämisen parissa, mutta myös mobiilikehitys ja automaatio voivat olla työpöydälläsi. Myös tekoälyn käytön opiskelu on ajankohtainen asia tulevaisuudessa.

Avainsanat: PHP, WordPress, Linux, iOS, Android
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Aiempaa kokemusta PHP ja WordPress tehtävistä
* Soveltuva koulutus (esimerkiksi datanomi, tradenomi, kandi, insinööri)
* Sujuva suomen tai englannin kielen taito
* Proaktiivinen työskentelytapa; kysyt rohkeasti neuvoa, ja etsit uusia ratkaisuja kehitystyössä
* Halu kehittyä ohjelmistokehittäjänä


Etuna nähdään mikäli sinulla on kokemusta, tai kiinnostusta, seuraavista asioista:
* Muiden ohjelmointikielien osaaminen (esim. Java)
* Mobiilikehitys (iOS ja Android)
* Automaatio
* Tekoäly

Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Työaika: täysiaikainen
* Kesto: vakituinen työsopimus
* Sijainti: Helsinki, sekä etätyömahdollisuus
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Offerillan puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Haethan paikkaa siis jo tänään, sillä sopivan henkilön kanssa olemme valmiita etenemään nopeasti.

Liitäthän hakemukseesi motivaatiokirjeen, jossa tuot esiin motivaatiosi ja kiinnostuksesi juuri tätä tehtävää kohtaan.
MUUTA TIETOA
Offerillan on syntynyt intohimosta uusia elämyksiä ja edullisia palveluita kohtaan. Yhdistämme siis poikkeuksellisen hyviä diilejä tarjoavat yritykset ja uusia palveluita tarjoushinnoin haluavat kuluttajat. Tästä syystä voimmekin taata sinulle vuoden jokaisena päivänä mielenkiintoisen ja elämääsi rikastuttavan kokemuksen. Voit siis kokea joka päivä jotain uutta, poikkeuksellisen edulliseen hintaan!

Arvomme ovat: intohimo, rohkeus ja inhimillisyys.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499631
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki