(Poistunut julkaisusta)

Software Developer (.NET)
EVRY Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2019

Liiketoiminnan kasvun johdosta, haemme kehitystiimiimme uusia ohjelmistokehittäjiä rakennusalan ERP-tuotekokonaisuuteen kuuluvan työpöytäsovelluksen kehittämiseen. Tule meille tuomaan oma panoksesi nykyaikaisilla ohjelmistokehityksen toimintatavoilla työskentelevään kehitystiimiimme!

Tehtävä ja mitä toivomme sinulta

Tehtävä on rakennusalan ERP-tuotekokonaisuuteen kuuluvan työpöytäsovelluksen kehitystyötä .NET-ohjelmistokehitystekniikoilla. Tehtävässä toimit osana Jyväskylässä sijaitsevaa, reilun kymmenen hengen kehitystiimiämme.

Tekniset avainsanat tehtävässä ovat: NET, VB.NET, Windows Forms, GIT ja SQL Server. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta näistä teknologioista ja/tai vastaavista aiemmista tuotteista. Lisäksi arvostamme kokemusta Azure Devopsista sekä Coded Ui:sta.

Toivomme sinulta DevOps -henkistä otetta ja innostunutta asennetta oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen sekä päivittäiseen ongelmanratkaisuun. Käytännön työssä suomen kieli on välttämätön ja odotamme myös englannin kielen osaamista. Lisäksi arvostamme tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja.

​Me

Meillä pääset osaksi mukavaa ohjelmistokehitystiimiä sekä työskentelemään yrityksemme oman tuotekehityksen parissa. Asiakaskuntamme on vakiintunut.

​Kehitystiimimme on pieni ja ketterä. Pyrimme tekemään asiat tehokkaasti nykyaikaisia työkaluja ja menetelmiä hyödyntäen ja välttäen tarpeetonta byrokratiaa. Työyhteisömme on rento, ystävällinen ja avulias. EVRYllä on mutkaton ilmapiiri ja työntekijöiden viihtyvyys on meille tärkeää. Panostamme erityisesti työ- ja vapaa-ajan tasapainottamiseen sekä henkilöstön jatkuvaan kehittämiseen.

​Näin haet!

​Timo Nirhamo vastaa tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyviin kysymyksiin. Timon tavoitat sähköpostitse timo.nirhamo(@)evry.com tai puhelimitse 0407268946. Hae paikkaa mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.