(Poistunut julkaisusta)

Software Developer, Millisecond Oy, Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021
Etsimme asiakasyrityksellemme Millisecond Digitalille kehittymishaluista Ohjelmistokehittäjää Espooseen! Jos omaat hyvät tiimityöskentelytaidot ja oma-aloitteisen työotteen ja sinulle on kertynyt jo jonkin verran kokemusta ohjelmistokehittämisen parista, voit olla etsimämme henkilö. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi jo tänään, etenemme heti oikean hakijan löydyttyä!
KUVAUS
Tehtävässä pääset osaksi innostavaa ja kokenutta tiimiä työskentelemään monipuolisten ohjelmistokehitys projektien parissa. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta ohjelmistokehityksestä C#:lla ja ymmärrystä Azure alustapalvelusta sekä sen tuotteista (ASP.NET Core, CosmosDB). Työtä tehdään tiiviissä yhteisössä ja osin asiakkaidenkin kanssa, joten tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua työskennellä myös asiakasrajapinnassa. Tässä ohjelmistokehittäjän tehtävässä aito halu kehittyä ja kiinnostus uusia teknologioita kohtaan ovat avainasemassa tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme


* Kokeneen tiimin tuen, joka auttaa onnistumaan
* Innovatiivisen ja rennon työympäristön, missä pääsee oppimaan uutta
* Mielenkiintoiset projektit

TYÖNKUVA

* Asiakasrajapinnassa tapahtuva ohjelmistokehitys
* DevOps ympäristössä ohjelmistojen kehittäminen, ylläpito ja testaaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Hallitset sujuvasti C# ja .NET teknologiat sekä API integraatiot
* Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
* Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ( vähintään 1-2 vuotta, työn tai harrastuneisuuden kautta)
* Sujuva englannin ja hyvä suomen kielen taito


Etsimämme henkilö on:


* Kehittymishaluinen ja rohkea
* Yhteistyökykyinen
* Oma-aloitteinen


Muuta tietoa

Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: Vakituinen

Sijainti: Espoo

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Millisecond Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Millisecond Digital on erikoistunut tarkoitukseen soveltuvien suurten tietojen, analytiikkasovellusten ja skaalautuvien pilviratkaisujen kehittämiseen useille teollisuudenaloille, kuten kaivostoiminta, satamat, logistiikka, älykkäät liikennejärjestelmät ja kuluttajadatojen hallinta.