(Poistunut julkaisusta)

Software Developer, Masters of Dev, Helsinki
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2020

SOFTWARE DEVELOPER, MASTERS OF DEV


Haluatko kehittää miljoonien ihmisten käyttämiä verkkopalveluita huippuammattilaisten kanssa ja kehittyä itsekin sellaiseksi? Masters of Dev –ohjelmamme tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tähän! Me OP:lla etsimme hiljattain uransa aloittaneita ja oppimishaluisia ohjelmistokehittäjiä, jotka haluavat syventyä verkkopalvelukehityksen viimeisimpiin teknologioihin ja menetelmiin.

MISTÄ ON KYSE?

Masters of Dev –ohjelmassa työllistyt vakituiseen työsuhteeseen OP:lla ja pääset osallistumaan intensiivikoulutuksiin, joiden aiheina ovat React, Node.JS, API-kehitys sekä DevOps. Koulutukset järjestetään yhteistyössä Barona IT:n kanssa syys-marraskuussa 2020 ja pääkouluttajina toimivat Wunderdogin, Rising Stackin ja Polar Squadin asiantuntijat. Koulutusten jälkeen voit hyödyntää oppimaasi työssäsi verkkopalveluidemme kehittäjänä haastavissa ja palkitsevissa projekteissamme.

Työn aloitus on tiistaina 1.9.2020, jonka jälkeen alkavat perehdytys- ja koulutusjaksot.

Kattavat lisätiedot ohjelmasta löydät täältä: https://mastersofdev.fi.

MILTÄ ARKESI OP:LLA VOISI NÄYTTÄÄ

Kattavan koulutuskokonaisuuden jälkeen tehtäviisi kuuluvat mm. erilaisten op.fi -sivulta löytyvien palvelujen ja toiminnallisuuksien kehittäminen. Mahdollisuuksien mukaan pääset käytännön työhön mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Ohjelmistokehittäjänä pääset mukaan sekä verkko- ja alustapalveluidemme kehittämiseen että uudenlaisen ketterän ja itseohjautuvan toimintakulttuurin rakentamiseen.

Työtehtäväsi koostuvat ensisijaisesti digitaalisten palveluidemme koodauksesta itsenäisissä huippuammattilaisista koostuvissa tiimeissä. Tiimisi yhteinen tehtävä on suunnitella, kehittää ja toteuttaa teknisiä ratkaisuja sekä tuoda ne asiakkaidemme käyttöön laadukkaasti. Tehtävässä pääset mukaan esimerkiksi rakentamaan maksamisen palveluita ja työkaluja varallisuuden hoitoon ja sijoittamiseen. Ratkaisujen tarve tiivistyy aina asiakkaidemme tarpeisiin, asiakastyytyväisyyden parantamiseen sekä strategisiin tavoitteisiimme. Liiketoiminnan tarpeiden tunnistajana tiimisi omilla kehittämismahdollisuuksilla on siis vain taivas rajana, kuten on tämän toimialan digitalisoitumisessa ylipäätään.

Tarkkarajaista tonttia emme kuitenkaan sinulle ole vielä määritelleet, joten olitpa sitten taustaltasi enemmän frontti- tai backend-orientoitunut, sorvaamme tehtäväsi yhdessä sellaiseksi, että pääset joka tapauksessa laajentamaan omaa osaamistasi entisestään. Voit hakea meille myös ilman aikaisempaa kokemusta finanssialasta.

Sinulta toivomme

 • aikaisempaa työkokemusta ohjelmistokehityksestä 2-4 vuoden ajalta
 • kokemusta esimerkiksi Java, C#, .NET, Python, Kotlin ja/tai Javascript -teknologioista
 • sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa.

Meille tärkeintä on ennen kaikkea asenteesi, sekä halusi ja kykysi oppia. Esimerkiksi omat projektisi ja ohjelmointiharrastuneisuutesi ovat mielestämme mainio osoitus näistä ja tutustummekin mielellämme esim. GitHubiisi.

Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen ja tuntemuksen seuraavista osa-alueista: rajapinnat ja niiden kehittäminen, automaatiotestaus ja DevOps, Spring Framework / Spring Boot, pilviympäristöt.

TÄTÄ KAIKKEA TARJOAMME SINULLE

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Tämän lisäksi tarjoamme sinulle:

 • Selkeän koulutuspolun huippuluokan verkkopalveluiden ohjelmistokehittäjäksi Masters of Dev -ohjelmamme puitteissa
 • Vakaan työympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja
 • Osaamiseesi ja kokemukseesi perustuvan kilpailukykyisen palkan (3800-4500 €/kk), myös koulutusohjelman ajalta
 • Rahanarvoiset henkilökuntaedut ja alennukset OP:n omista tuotteista
 • Oman sisäisen oppimisen frameworkimme, OP Software Academyn, jossa pääset kehittämään ja validoimaan osaamistasi mentorin kanssa
 • Kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen ja myös vapaa-ajan kattavan tapaturmavakuutuksen
 • Liikunta- ja kulttuuriedun
   

NÄIN HAET MASTERS OF DEV -OHJELMAAN

Hae ohjelmaan alla olevan linkin kautta 18.6. mennessä. Huomioithan, että täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Älä siis epäröi hakemuksen lähettämistä!

Lisätietoja tehtävästä antavat Barona IT:n rekrytoijat Janne Borro (044 542 9644, janne.borro(at)barona.fi) ja Sini Nguyen (050 430 1401, sini.nguyen(at)barona.fi).

Tehtävään valittavilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, ja heille teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

Täältä saat lisätietoa

Tutustu Masters of Dev ohjelmaan ja työskentelyyn OP:lla: https://mastersofdev.fi

Kuuntele OP Tech -podcastia: https://optech.transistor.fm/episodes

Rekrytoinnit OP:lla etenevät normaalisti koronaviruksesta huolimatta - täältä voit lukea lisää, miten hoidamme rekrytoinnit poikkeusaikana.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.