(Poistunut julkaisusta)

Software Developer, kokoaikainen, Autori Oy, Oulu
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019 

Me Sharperilla haemme nyt asiakkaallemme Autori Oy:lle Software Developeria Ouluun. Rooli on kokoaikainen ja vakituinen. Tulet työllistymään suoraan Autori Oy:lle.

Autorilla Software Developer -roolissa paneudut Autori-järjestelmän kehittämiseen ja ylläpitoon. Tuote on monipuolinen, se pitää sisällään Microsoft Azure -ympäristöön toteutetun web-palvelun sekä maastotöissä käytettävän mobiilisovelluksen. Lisäksi tarvittaessa järjestelmään liitetään ulkoisia tiedonkeruupäätteitä (IoT-integraatiot) sekä rakennetaan järjestelmäintegraatioita ulkoisiin järjestelmiin.

Roolissa keskiössä on Azure -web-palveluiden kehittäminen keskittyen erityisesti pilvipalveluarkkitehtuuriin ja backend-puoleen. Autorilla työskennellään seuraavalla stäkillä: Azure, C#, CosmosDB, MS SQL, JavaScript, React, Android. Roolia on mahdollista kehittää vahvuuksiesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan, näin pääset syventymään erityisesti sinua kiinnostaviin osa-alueisiin.

 

Autori on teiden, katujen ja sähköverkkojen kunnossapidon digitalisoinnin edelläkävijä. Heidän päätuotteensa mahdollistaa uusimmilla teknologioilla ajantasaisen tilannekuvan ja tiedonvälityksen, oli kyseessä sitten teiden ja sähkönjakeluverkkojen kunnossapito tai niiden laadunvalvonta. Tämä 20 hengen oululaista osaamista edustava ohjelmistotalo tarjoaa sisäisesti kehitettyä tuotetta useille luottoasiakkailleen kuten YIT:lle ja NCC:lle.

 

Tehtävässä sinulle tarjolla on

·         vakituinen työpaikka erittäin luotettavalta työnantajalta 

·         kiinnostava ympäristö, jossa pystyt aidosti kehittymään sekä pitämään mielenkiintosi yllä eteenpäin menevän tekemisen myötä 

·         työ, jossa näet isojen asiakkuuksien parissa oman työpanoksesi vaikutuksen 

·         hieno tilaisuus päästä kansainvälistyvän yrityksen kasvuun mukaan 

·         hyvin yhteen toimiva työporukka ja työilmapiiri

 

Haemme nyt motivoitunutta tekijää, joka haluaa ottaa seuraavan askeleen työurallaan. Toivomme taustaltasi usean vuoden kokemusta ohjelmointitehtävistä ja soveltuvia yliopisto-opintoja. Voit olla jo kokenut Azure-osaaja tai sitten sinulla voi olla muuta web-kehityksen osaamista. Mikäli kiinnostut paikasta, ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi Sharperille mahdollisimman pian! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydettyä. Viimeinen hakupäivä on 30.09.2019. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentwork Sharperin Consultant Manager Anna-Leena Kontio (040 940 2481 arkisin klo 9-15 tai sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com).

 

Kuvassa Autorin tiimiläisiä urheilun parissa.

 

Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi, mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.