(Poistunut julkaisusta)

Software Developer / Junior Software Developer
Hygga Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2020

Etsimme kehittymishaluisia softakehittäjiä Hyggan uraauurtavaan tuotekehitystiimiin. Tehtävässä pääset kehittämään moderneja terveydenhuollon järjestelmiä ja työskentelemään mielenkiintoisten projektien parissa. Työnkuvasi voimme muokata osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Tulevien tiimiläistesi mielestä parasta Hyggalla työskentelyssä on monipuoliset työtehtävät, joilla pääsee laajentamaan osaamistaan, maailman parhaat työkaverit sekä ketterä tiimi, jossa ei ole turhaa byrokratiaa.

Hyggalaisten missio on mullistaa terveydenhuollon perinteiset toimintatavat. Kehittämämme reaaliaikainen toiminnanohjausmallimme (SaaS) sujuvoittaa terveydenhuollon yksiköiden toimintaa. Asiakkaita Hyggalla on tällä hetkellä Suomessa, Ruotsissa ja Keski-Euroopassa niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla, eikä kasvulle näy loppua. Vain sinä puutut kasvutarinastamme!

Asiakkaamme ovat ratkaisumme avulla saavuttaneet merkittäviä tuloksia asiakaskokemuksen, henkilöstötyytyväisyyden ja tuottavuuden saralla. Meillä on ratkaisulle oma elävä esimerkki: lokakuussa 10 vuotta täyttävä showroomimme Hygga-hammasklinikka Kampissa. Teemme jatkuvasti kehitystyötä kliinisten ammattilaistemme kanssa tarjotaksemme terveydenhuoltoon tulevaisuuden tuoteratkaisuja.

Kansainvälistymisen rinnalla Hygga on mukana Keski-Suomen sairaanhoitopiirin vetämässä Aster-hankkeessa. Hankkeessa kehitetään perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja sosiaalitoimen yhdistävää uutta tietojärjestelmää sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Hygga vastaa hankkeessa suun terveydenhuollon potilastietojärjestelmän sekä Hygga Flow -toiminnanohjausjärjestelmän toimittamisesta. Hankkeessa järjestelmän päätoimittajana on Cerner Ireland Limited, jonka alihankkijoina toimivat Hygga ja IBM.

Arvostamme kokemustasi/osaamistasi vähintään yhdestä seuraavista teknologioista:

  • Java (Backend)
  • React (Frontend)

Lisäksi seuraavat taidot katsomme eduksi:

  • Seuraavien teknologioiden tuntemus: Java Servlets, Hibernate, PostgreSQL, Maven, REST-rajapinnat, JSON, SOAP, XML, React, Linux
  • Kokemus terveydenhuollon IT-järjestelmien kehittämisestä

Hygga tarjoaa sinulle:

  • Merkityksellisen työtehtävän kansainvälistyvässä kasvuyrityksessä
  • Yhteisöllisen työpaikan, jossa voit aidosti vaikuttaa ja nähdä tuloksia suuressa skaalassa
  • Keskeisen sijainnin aivan Kampin metroaseman vieressä, ja tietenkin myös mahdollisuuden työskennellä etänä
  • Inspiroivan ja monipuolisen työyhteisön, jossa sinut otetaan avosylin vastaan
  • Loistavat lounaspaikat lähistöllä, huippua lounasseuraa ja lounasseteleitä unohtamatta
  • Huikean työsuhde-edun hyvinvointiin: ilmaiset perushammashoidon palvelut!

Jos siis etsit työtä, jolla on aidosti merkitystä:

Lähetäthän CV:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi sähköpostitse hr@hygga.com osoitteeseen 25.10.2020 mennessä. Hakemusten käsittely aloitetaan hakuaikana, ja tehtävä täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa digipalveluiden johtaja Christoffer Nordström, christoffer.nordstrom@hygga.com.