(Poistunut julkaisusta)

Software Developer, Java
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Haluatko kasvaa entistä kovemmaksi Javakehittäjäksi rautaisessa seurassa? Kiinnostaako sitä paitsi päästä näkemään miten me kehitämme huippuluokan IT-palveluja terveydenhuollon sektorille? Onpa hyvä, että olet eksynyt tänne! :)

Me tarjoamme nyt paikan tulla kasvamaan ammattilaiseksi hyvässä seurassa! Elisan Yritysasiakkaiden IT-yksikössä ahertaa reilun kymmenen hengen terveydenhuollon tiimi, joka kehittelee eri terveydenhuollon palveluja. Tässä tehtävässä pääset heiluttamaan Java-käsiäsi potilaiden hoitoa edistävän järjestelmän parissa ja tekemään siihen liittyvää pienkehitystä, ja jos kiinnostusta ja halua riittää, pääset laajentamaan osaamistasi myös serveripuolelle.

Tämä pesti sopiikin sinulle, jolla on jonkin verran osaamista Java- ja SQL-pohjaisesta ohjelmistosuunnittelusta ja toteutuksesta, ja joka on innokas pääsemään nyt oppimaan lisää kädet savessa -meiningillä. Pääasialliset teknologiat mitä käytämme työssämme ovat Java EE, JQuery, JSF ja SQL. Toivomme, että kommunikoit ongelmitta englanniksi ja ymmärrät ainakin sen verran suomen kieltä, jotta pääset osallistumaan myös asiakkaiden kanssa toteutettaviin kehityshankkeisiin. Ja toivomme tietenkin, että olet meidän kaltainen oma-aloitteinen hihankäärijä ja nöyrä tiimipelaaja, joka ei pelkää oppia uutta tai heittää huonoa läppää aina väliä! (Jos sinulta sitä paitsi sattuu löytymään takataskusta myös terveydenhuollon tietojärjestelmien ja standardien tuntemusta, ilahdumme kovasti.)

Porukkamme istuu Helsingin Kalliossa, ja jotta voisimme sparrailla sinua työssäsi tahtotila on tietenkin, että olisit mahdollisimman paljon paikan päällä. Meillä Elisalla on kuitenkin joustavuus aivan toista luokkaa kuin muualla, joten teemme työtä siellä ja silloin, miten parhaiten itseltään tuntuu. Vapautta ja sen mukaista vastuuta siis yllin kyllin!

Työpaikkana Elisa tarjoaa ison talon edut mutta rennon ja kodikkaan työyhteisön. Ollaan syystäkin yksi Suomen parhaimmista työpaikoista - täällä joustavuus, huippuluokan esimiehet, jatkuva oppiminen ja nopeat kokeilut sekä ennen kaikkea aidosti kivat ihmiset ovat kaiken tekemisen keskiössä. Talon sisällä on runsaasti mahdollisuuksia päästä oppimaan esimerkiksi uusia teknologioita tai tutkiskelemaan uusia liiketoimintoja tehtävänkierron kautta. Tervetuloa joukkoomme! :)

Kiinnostuitko? Heitä meille hakemus linkin kautta mahdollisimman pian, niin jatketaan keskustelua! Jos heräsi kysymyksiä tai epäilyksiä, älä epäröi olla yhteydessä Timoon: timo.pessi@elisa.fi.

Kurkkaa tästä 10 syytä tulla Elisalle töihin.

Teetämme suppean turvallisuusselvityksen valitulle hakijalle.