(Poistunut julkaisusta)

SOFTWARE DEVELOPER (Java)
BCB Medical Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018

Hyvät tyypit pääsevät BCB:llä tekemään sitä, mitä parhaiten osaavat. Työskentelet sinulle sopivassa roolissa ohjelmistokehityksessä, ja saat tueksesi osaavat ja mukavat kollegat, joilta voit oppia lisää ja joille voit jakaa omaa osaamistasi. Sinulla on myös mahdollisuus edetä urapolullasi. Työ BCB:llä on todellista tiimityötä, jossa ketterin menetelmin saavutamme huipputuloksia.

Työssäsi ohjelmistokehittäjänä toimit erilaisissa ohjelmistokehityshankkeissa, toimituksissa ja ylläpidossa. Rooli on muokattavissa kykyjesi ja kiinnostuksesi mukaan. Taustaltasi olet kokenut ohjelmistoasiantuntija tai vielä ohjelmistokehitysurasi alussa. Raportointimielessä vastaat työstäsi tiiminvetäjälle ja yksikön johtajalle. Työpisteesi sijaitsee modernissa toimistossamme Turun Kupittaalla.

Arvostamme mm.

  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta
  • vähintään kahden vuoden ajalta kertyneitä näyttöjä esimerkiksi ohjelmointitaidoista, erityisesti Java-ympäristön hallinnasta; osallistumisesta ohjelmistoprojekteihin, joissa hallitaan laajoja teknisiä kokonaisuuksia sekä tietokanta-, sovellusarkkitehtuuri- ja järjestelmäintegraatio-osaamisesta
  • asiakaslähtöisyyttä, ongelmanratkaisukykyä ja valmiutta tarttua asioihin kasvuyhtiöhengessä 
  • kykyä ymmärtää yhtiön tavoitteita sekä kehittää DevOps-menetelmiä ja omaa osaamista tavoitteiden täyttämiseksi
  • soveltuvaa alan korkeakoulu- tai AMK-tutkintoa
  • sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista kommunikointikykyä

Sinulle tuttuja avainsanoja ovat:

Java, Groovy, Grails, MySQL, jQuery, Git, Javascript, MongoDB, AngularJS, Scrum, Kanban, Docker, Spring, Hibernate, Apache, DevOps, Bamboo, Jira ja Kubernetes.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan yhdessä nopeimmin kasvavassa terveydenhuollon IT-yrityksessä, kilpailukyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut. Pääset hyödyntämään aikaisempaa kokemustasi monipuolisesti ja saat olla tekemisissä omien alojensa huippuosaajien kanssa kasvavalla terveydenhuollon liiketoiminta-alueella. Meidän kasvumme myötä sinulla on mahdollisuus edetä organisaatiossamme.

Yrityksen arvot ohjaavat tekemistämme joka päivä: merkityksellisyys ja selkeys, viisauden etsiminen ja jakaminen, tekemisen intohimo, vapaus loistaa ja se, että meillä on hauskaa yhdessä. Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme bcbmedical.com.

Oletko valmis haasteeseen?  Kerromme mielellämme lisää

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehitysjohtaja Jaakko Erjanti, puh. 050 550 4696 tai sähköpostilla jaakko.erjanti@bcbmedical.com.

Jätä hakemuksesi 31.7.2018 mennessä sähköpostilla
rekrytointi@bcbmedical.com. Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi.