Software Developer Hyvinvointipalveluumme
Firstbeat Technologies Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Oletko sinä etsimämme KEHITTÄJÄ?

Etsimme ohjelmistokehitystiimiimme henkilöä, joka suhtautuu ohjelmisto- ja tuotekehitykseen samalla innolla kuin me itse. Meillä pääset mukaan kehittämään uutta merkittävää verkkopalvelua, joka parantaa ihmisten hyvinvointia maailmanlaajuisesti.

Mitä haemme?

Toivomme, että sinulla on monipuolista ohjelmointitaustaa ja vyölle on kertynyt jo kokemusta erilaisista ohjelmistoprojekteista. Osaat koodata, mutta tiedät myös miten ohjelmistoja ja tuotteita tehdään. Sinulla ja ideoita ja näkemystä siitä, millaista on hyvä koodi ja miten asioita tehdään hyvin kauaskantoisella ajattelutavalla.

Meillä saat käyttää omia aivojasi ja olla asioista eri mieltä. Pääset vaikuttamaan siihen, mihin suuntaan yrityksemme tuotekehitystä viedään. Näitä asioita myös odotamme sinulta. Toiminnan kehittäminen yhdessä tiimin kanssa on siis keskeinen osa työtä.

Toivomme, että sinulle on kertynyt työkokemusta vähintään kolme vuotta. Tärkeintä on kuitenkin halu kehittyä sekä kyky olla utelias ja oppia uutta.

Arvostamme myös DevOps-henkistä otetta pilvipalveluista sekä kokemusta Serverless-teknologioista ja mikropalveluarkkitehtuurista.

Käytössä olevia teknologioita

Teemme työtä moderneilla työkaluilla.

AWS:stä käytämme muun muassa seuraavia palveluita: API Gateway, S3, DynamoDB ja AWS Lambda.

Käytetyistä ohjelmointikielistä, kirjastoista ja työkaluista voidaan mainita: TypeScript, React, Node.js, REST, GraphQL, Serverless Framework, Docker, Swagger/API Blueprint ja Terraform.

Keskeisiä asioita

  • Tehtävä sijaitsee pääkonttorillamme Jyväskylässä. 
  • Teemme töitä joustavasti ja sovitusti myös etänä.
  • Saat tueksesi innostavan tiimin, jossa on aito tekemisen meininki ja jossa auttaminen ja avun pyytäminen ovat arkipäiväisiä asioita.
  • Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta työn ohella. Tuemme työajalla opiskelua mm. oppimisympäristöjen avulla.

Jos tunnistat itsessäsi halun tehdä asioita oikein ja isolla sydämellä, niin haluamme ehdottomasti kuulla sinusta.

Haku

Lähetä CV ja hakemuksesi oheisen sähköisen lomakkeen kautta viimeistään 31.7.2019. Mainitse myös palkkatoiveesi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1281130
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä