(Poistunut julkaisusta)

Software Developer (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Etsimme joukkoomme parhaillaan Ohjelmistokehittäjää erityisesti järjestelmäintegraatioiden ja asiakaskohtaisten järjestelmäräätälöintien toteuttamiseen.

Meitä yhdistää ammattimainen asenne työn tekemiseen, intohimo teknologioihin ja ohjelmistokehitykseen. Emme pelkää kehitystä emmekä muutosta. Meille tärkeää ovat työntekijöiden osaamisen kehittäminen, huippulaatu ja hyvä fiilis.

Tehtävässäsi pääset keskittymään asiakaspalveluun suunniteltuun järjestelmään. Teemme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja sekä integrointeja heidän omiin järjestelmiin. Tästä vastaaminen onkin olennainen osa rooliasi. Saat vastuullisen ja monipuolisen roolin, jossa olet projekteissa mukana tarpeen määrittelyyn, kehitykseen ja tuotantoon vientiin asti. Asiakasrajapinnassa toimiminen on oleellinen osa rooliasi ja onkin tärkeää, että myös tämä puoli luonnistuu sinulta.

Olet rohkea tarttumaan haasteisiin ja uskallat tuoda esille kehitettäviä osa-alueita toiminnassamme. Sinulla on jo useamman vuoden kokemus .Net- ja C#-kehityksestä, ymmärrys moderneista rajapinnoista ja olet tottunut toimimaan Microsoft-ympäristöissä. Kommunikoit sujuvasti suomen- ja englannin kielellä kirjallisesti ja suullisesti.

Jos sinulta löytyy osaamista myös joistain näistä, olemme todella innoissamme:

  • SQL-osaaminen (Oracle)
  • Microsoft Azure
  • Palveluväyläarkkitehtuurien tuntemus
  • Visual Studio ja Team Foundation Server (TFS)
  • Ketterät kehitysmenetelmät
  • Testausautomaatio
  • DevOps

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön IT- ja ohjelmistokehityksen jatkuvasti muuttuvassa maailmassa, työkavereiksi mukavat kovan luokan osaajat, parhaan mahdollisen esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista myös vuonna 2018. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen. Kurkkaa myös 10 hyvää syytä tulla meille töihin!

Työskentelypaikkasi tulee sijaitsemaan Pasilassa Elisan tiloissa.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, joka hoitaa tilanteen kuin tilanteen kylmän rauhallisesti ja toiminnallaan korjaa homman kotiin sekä pelastaa asiakkaan päivän, laita hakemus tulemaan.

Jos sinulla on tehtävään liittyen kysymyksiä, niin ota yhteyttä Kirsiin (kirsi.lahti@elisa.fi), joka kertoo sinulle mielellään lisää!